ORGAZME će vam lekari 2016. godine propisivati NA RECEPT. Shvatite to ozbiljno!

Dragi čitaoci, ova godina trebalo bi da vam bude godina u kojoj ćete imati seks svakoga dana. Ali, ne samo iz romantičnih ili erotskih pobuda, već iz zdravstvenih razloga

  • 14

Koliko često doživljavate orgazme? Stručnjaci tvrde da jedan dnevno može da vam sačuva živu glavu, naročito ako ste muškarac.

NARODNA VEROVANJA ZA NOVU GODINU: Evo zašto žene moraju da nose šaleve i šta treba uraditi MINUT PRE PONOĆI!

Ako redovno imate seks, to vam bukvalno može produžiti životni vek i sačuvati vas od bolesti. Stručnjaci tvrde da muškarci koji tokom života često ejakuliraju, smanjuju rizik od dobijanja raka za 22 odsto.

Ranije su postojale teorije da česti orgazmi uzrokuju lučenje kancerogenih supstanci u organizam, međutim, novo istraživanje otkrilo je upravo suprotno. Studija je pokazala da muškarci koji su imali između 40 i 49 godina, što je krizni period za dobijanje raka prostate, ako su imali više od 20 orgazama mesečno, imali su 22 odsto smanjen rizik od dobijanja raka prostate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naučnici kažu da ostaje nejasno zašto više seksa i masturbacije smanjuje šanse za dobijanje raka prostate, ali da je rezultat ipak ohrabrujući. Rezultati ove studije su prilično tačni, jer su u proračune uključeni i drugi faktori kao što je stil života i istorija bolesti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Još uvek se ne zna tačno šta uzrokuje rak prostate, ali poznato je da rizici za dobijanje ovog oblika kancera rastu kako muškarac stari. Stoga, broj orgazama koje muškarac doživljava može da predstavlja jedan od ključnih faktora zdravlja.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aceN

    1. januar 2016 | 21:56

    E pa ja sam onda zdrav covek, svaki dan imam sex . Te mene ebu tasta zena sefovi na poslu a ponekad i ja uvalim macka

  • Hobit

    1. januar 2016 | 22:52

    Ja cu 120 da zivim

  • Patriot serb

    2. januar 2016 | 13:14

    Ljudi koji su doziveli duboku Starost nisu mastrubirali,svi ce vam reci umerenost u svemu i bez stresa zivot je tajna,a ne mastrubiranje.:koja gluposti"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA