Boja karmina na njenim usnama otkriva KAKAV SEKS ŽELI!

Konačno ste se usudili da je pozovete na piće, ali nemate predstavu šta vas čeka? Saznajte šta vam devojka poručuje svojim usnama i kakva je u seksu...

  • 3

Kada pozovete devojku na romantični sastanak, budite sigurni da će ona dati sve od sebe da se sredi od glave do pete. Međutim, boja karmina na njenim usnama otkriva i to šta ona želi u seksu.

SEKS GURU OTKRIVA: Evo kako se osvajaju žene! (VIDEO)

To ćete vrlo lako provaliti ako se zagledate u njene usne. Kako psiholog Karen Pajn tvrdi, karmin koji devojke biraju nije samo stvar mode. Štaviše, boja ruža otkriva kakva je kao ličnost i šta možete da očekujete od nje već to isto veče.

Klasični crveni karmin

Crvena boja povezuje se sa strašću, energijom i akcijom, pa žene koje za prvi sudar izaberu ovu vatrenu boju, šalju emocionalno nabijene signale. Svakom muškarcu bi trebalo da bude jasno da preko puta njega sedi hrabra, samouverena žena, na svom seksualnom vrhuncu. Sve u svemu, biće kako ona hoće.

U seksu je strastvena i vatrena, ali traži da se zadovolje njeni prohtevi, koji nisu mali. Zato nemojte da ulazite u igru s njom ako nemate municije da izdržite do kraja. U protivnom će vas etiketirati kao seksualnog patuljka.

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

Ciklama

Ova nijansa ljubičaste boje na druge ostavlja utisak prefinjenosti i jedinstvenosti. To je boja koja takođe simbolizuje kreativnost. Muškarci od žene sa ovakvim ružem na usnama mogu da očekuju podsticajan razgovor, tokom kog će brzo shvatiti da su na sastanku sa neobičnom osobom. Očekujte neočekivano.

Sa ovom ženom u seksu je moguće sve. Spremna je da se prilagodi i otkrije sve vaše skrivene želje i fantazije, a posebno uživanje nalazi u tome da vam ih ostvari. Međutim, to će se desiti tek ako oseti da se emotivno poklapate.


Drečavo roze

Ružičasta jeste boja nevinosti, alu u drečavoj varijanti ona šalje nešto drugačije signale. Ako vas zbunjuje njen odabir ruža, znajte da ste u pravu, jer ni ona sama nije baš sasvim sigurna šta hoće. Ona istovremeno traži pažnju i nežnost, ali i veliku strast. Ne požurujte je i pustite je da sama shvati šta želi i postoji šansa da ćete se prijatno iznenaditi.

Devojke koje nose ovu boju karmina su delikatne u krevetu i teško im je udovoljiti, ne zato što su previše zahtevne, već zato što ni same ne znaju šta hoće. One očekuju od muškarca da im pokaže šta je dobar seks, da probudi u njima strast, da im pronađe sve erogene zone. Ako uspete u tome, biće u potpunosti vaša.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zemljane nijanse

Žena koja želi da bude ozbiljno shvaćena, nema šta da krije, ali može mnogo toga da pruži, izabraće karmin smeđkastih tonova. Kod nje postoji određena doza ranjivosti i osetljivosti, ali uz pravog partnera, takva je devojka spremna da vam otvori svoje srce i dušu.

Ovo su konkretne žene koje znaju šta hoće. Znaju šta im treba u seksu i umeju da procene da li to možete da im pružite. Ako vas je izabrala za ljubavnika, verujte da je već zamislila seks s vama iz svih uglova. S njom nema promašaja, ali kad nešto neće, ne pokušavajte da je nagovorite.

Koralno-crvena

Žena koja izabere ovu nijansu ruža, spremna je na dobru zabavu, bez opterećenosti gde će je sve to odvesti. Ona vašem dejtu pristupa s velikim entuzijazmom i s dozom razigranosti, a veoma želi da je vi primetite.

Ovo su žene koje nemaju noročito jak libido, pa taj nedostatak pokušavaju da nadoknade tako što glume seks-bombe - oblačenjem, ponašanjem i slično.

PrintSkrin: YouTube/TOM FORD PrintSkrin: YouTube/TOM FORD

Boja trule višnje

Zagasito-crvena nijansa odražava jak i odlučan karakter. Takve devojke ne žele prerano da vam otkriju previše o sebi. S njom morate polako.

U seksu su nesigurne, ali ne i nezanimljive. One su prave pritajene tigrice. Ako stekne poverenje u vas, postaće prava zver u krevetu.

Bez ruža

Ona ne želi da igra nikakve igrice. Njen je moto: "Ovo sam ja, baš takva kakva jesam. Uzmi ili ostavi!"

Ove devojke su u seksu prava suprotnost od onoga što se vidi u izlogu. Kad su u pitanju emocije, tu su iskrene i otvorene, ali kad je seks u pitanju, nikad ne znate na šta ćete da naletite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Betmen

    14. januar 2016 | 15:27

    Uglavnom, svaka 'oce, jel?

  • Bojana

    16. januar 2016 | 00:07

    A nude nijansa?

  • ja sam ti

    14. januar 2016 | 23:24

    zene sa rozim ruzem pink sve volu da se opustaju i uzivaju u seksu al prvo jojje ispitivanje muskarca hoce da on krene da ga oseti sta zna dal da sa njim krene u seks il ne opasno ne krenuti i ne odraxiti ono sto roz ruz trazi ako nisi za nju u prvom susretu drugu sansu ne dobijas one jesu nezne takog i traze sa zenom roze boje ako neznas ne lazi u igru recice ti u facu dasi los Ako uspes znat sto ona trazi dugo ces joj bit seksi biz man

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA