Zašto mnoge devojke misle da su pametne, a muškarcima služe samo za seks?

Sigurno poznajete devojku koja forsira određeno ponašanje i misli da je mnogo pametna, a u stvari je očigledno iskorišćena. Evo odgovora zašto to rade

  • 4

Ona je uvek vesela i barem 10 puta će vam na kafi ponoviti kako joj je u životu super. U poslednjih 10 dana je bila na 15 žurki, navodno se ne trezni, muškarci joj se bacaju pod noge, a ona ih samo odbija. I odlično se oseća u sopstvenoj koži.

ARHITEKTE, KAMIONDŽIJE, STUDENTI... Evo šta žene kažu, ko je bolji u seksu

Istina - ona je tek izašla iz veze, sveže je razvedena ili ostavljena i sada je spremna da učini baš sve kako bi ubedila sebe da joj je sada u životu 100 puta bolje nego dok je bila u vezi.

Verovatno imate bar jednu takvu devojku u društvu ili ste je imali, dok nije počela previše da vas davi. Možda ste i sami nekad bili ta devojka, ali - nemojte više nikad! Nije baš najjasnije zašto, ali izgleda da devojke nakon što izađu iz veze imaju potrebu da se ponašaju kao da su puštene s lanca, a to izgleda otprilike ovako.

Ovakvih devojaka ima svuda. U klubu ćete ih primetiti jer su najčešće pijane, razuzdane, usiljeno se smeju i forsiraju sebe da se što bolje provedu. Ili, ako se već i ne provode bog zna kako, barem će napraviti nešto otkačeno čime će moći sutra da se hvale drugaricama. Jer ni za živu glavu ne žele da priznaju da im je u stvari teško.

Nije zabavno već jadno

U kafiću ćete ih prepoznati jer su to one “kokoške” koje se najjače deru i već 20 minuta pričaju o tome koliko su se dobro provele pre dve noći u klubu u nekoj zabiti. Tamo je otišla kod nekog lika sumnjivog karaktera, s kakvim ranije sigurno ne bi želela da ima ništa, ali sada odjednom misli da je baš kul. Još ako i bivši na Fejsu vidi kako je dobar pijani selfi napravila s njim - pa to je pun pogodak!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prepoznaćete je i po tome što ne propušta priliku da ponovi kako ne veruje u ljubav, kako je to uopšte u životu ne zanima, kako nikada više ne želi da bude u vezi i kako joj nisu jasne devojke koje su dugo u vezi, a ne žele čak ni da prevare svog dečka.


Naravno, nema ničeg lošeg u izlascima, dobrom provodu i flertovanju s frajerima. Ono što je zaista loše jeste usiljenost, jer se kod ovakvih devojaka uvek, ali uvek oseća da to jednostavno nije prirodno.

Znate, kad vam neko u roku od sat vremena 15 puta ponovi - nemaš pojma koliko mi je dobro - onda vam mora biti jasno da joj stvarno, ali stvarno nije dobro.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA