ARHITEKTE, KAMIONDŽIJE, STUDENTI... Evo šta žene kažu, ko je bolji u seksu

Redbuk studija otkriva među kojim profesijama se kriju najbolji ljubavnici, ko od njih voli da liže, a ko da se mazi

  • 6

Da posao ima velik uticaj na pojedinca, i to ne samo na njegove sklonosti i način razmišljanja - već i na seksualne veštine, pokazala je interesantna studija Redbuka.

Cilj studije je bio da putem anonimne ankete udatih žena pokažu koliko profesija ima uticaj na seksualno umeće njihovih partnera.

- Nije čudno da se ono čime se muškarci bave od jutra do poslepodneva svakog dana odražava i na večeri koju provodi sa suprugom - kaže psihološkinja dr. Linda De Vilers, autorka bestselera Ljubavne veštine.

VODIČ ZA DODIRIVANJE ŽENSKIH GRUDI: Evo kad ide šaka, a kad idu usne i jezik

Rezultati su pokazali da su NAJBOLJI ljubavnici umetnici, inženjeri i kamiondžije, dok su NAJGORE ocenjene računovođe, teleoperateri i IT-ovci. Neki od njih se ističu po iniciranju seksa, drugi prednjače u želji da zadovolje partnericu, a neki su samo manje potentni od drugih.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uverite se sami:

SEKSOLOZI OTKRILI TAJNE: Evo šta mi radimo u krevetu

Umetnici

Njihove žene tvrde da su najbolji ljubavnici, a 45 posto njih ocenjuje seksualni život s njima kao odličan. Čak 100 odsto njih upušta se u predigru pre seksa kao važan deo odnosa, a 13 odsto njihovih žena kaže kako čak i preteruju s njenom dužinom. Svoje supruge seksualno zadovoljava ukupno 73 odsto njih.


Inženjeri i arhitekte

Visoko kotirani u umeću zadovoljavanja svojih supruga i brizi o njihovom zadovoljstvu - čak 71 odsto. Redovno praktikuje predigru 92 odsto njih, a 72 odsto njihovih žena smatra da ona traje baš onoliko koliko bi trebalo, dok 12 odsto njih smatra da je preduga. Dvostruko će češće od ostalih supruga u seks uvesti seks igračku/uređaj na baterije - 29 odsto njih.

Foto: Profimedia/Caia Image Foto: Profimedia/Caia Image

Prevoznici/mehaničari

Najbolje su ocenjeni na području oralnog seksa - 61 odsto njihovih supruga ih je ocenilo najboljima u tome. U predigru se upušta 95 odsto njih. Na odličan seksulani život se pohvalilo 39 odsto njihovih supruga. Više od proseka, neverovatnih 47 odsto njih, seksa se minimalno dva puta nedeljno. Više od trećine njih zaspi odmah nakon seksa (što je trostruko češće od proseka).

Građevinski radnici

Njih 58 odsto inicira seks dva puta nedeljno i češće, dok 39 odsto njih to čini ređe od jednom nedeljno. Njihove žene, tačnije 30 odsto njih, bi volelo da su nežniji. Najmanje je verovatno da će suprugu oralno zadovoljavati, jer 40 odsto njih to nikada ne čini. Pored toga, 57 odsto ispitanica svoj seksualni život s njima ocenjuje kao dobar ili odličan.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Mali preduzetnici

Kod njih je najverovatnije da će u seks uvoditi nove poze ili seks igračke (to čini 46 odsto njih, dok je generalni prosek 26). Šest puta je verovatnije kako će u seks uvesti bičeve, lisice i poveze, a 30 odsto njihovih žena bi volelo da predigra s  traje duže. Ipak, 100 odsto njih je zadovoljno što se tiče trajanja samog seksa. Zato i stupaju 1,5 puta više od proseka u seksualne igre, što znači da se 36 odsto njih ima seks minimalno dva puta nedeljno.

Menadžeri

Oni su profesija koja najviše voli da se mazi - 45 odsto njih to čini redovno. Vole i da se spuste dole, kako bi oralno zadovoljili svoje drage, jer ih je 74 odsto njih ocenilo kao dobre ili odlične. Ali, ako je ona raspoložena, a on nije - većina će odbiti seks (tek 29 odsto muškaraca će pristati na seks u poređenju s prosečnih 59 odsto u ostalim profesijama).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uniformisani (vatrogasci, policajci, poštari, kondukteri)

Njihove supruge smatraju, zapravo 81 odsto, da je najseksi stvar na njima to što u potpunosti žele zadovoljiti partneku (dvostruko češće od proseka, odmah iza inženjera i arhitekta). Seksualan život sa njima, 84 odsto dama ocenjuje kao dobar ili odličan (što je takođe iznad proseka). Mana im je što 25 odsto njih preskače predigru (25 odsto njih, što je dvostruko češće od proseka), a 35 odsto njihovih žena bi volelo da su originalniji u seksu.

Tašna - mašna (advokati, računovođe, finansijski stručnjaci...)

Najveća je verovatnoća da žele seks svaki dan (42 odsto njih to želi, 10 odsto i ima). Žele da isprobavaju nova mesta za seks (46 odsto njih). Odlični su u predigri - 92 odsto partnerki kaže kako traje taman koliko njima odgovara.

Ipak, tek 56 odsto žena bi ocenilo seks s njima kao odličan ili vrlo dobar.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lekari i zdravstveni radnici

Vrlo mazni i romantični (44 odsto njih stalno bi se grlilo). Dobri u pružanju oralnog seksa - 55 odsto njihovih žena tako smatra. Ipak, loši su u predigri - za 34 odsto žena ne traje dovoljno dugo. Supruge kažu (36 odsto njih) kako su prebrzi u seksu, a 13 odsto njih smatra da su dobri kandidati za Vijagru.

Učitelji, profesori, državni službenici

Njih 43 posto teško će podneti odbijanje od žene ako nije raspoložena (više od proseka). Oni su drugi na lestvici po učestalosti seksa (13 odsto njih seksa se svaki dan). Ipak, 30 odsto njihovih žena smatra kako je seks prebrzo gotov. Zbog toga će se skoro polovina njih maziti nakon seksa (46 odsto).

Foto-ilustracija: Profimedia

Radnici u fabrici

Za 59 odsto njihovih žena seksualni bi život mogao da bude bolji, dok 20 odsto isti ocenjuje kao "siromašan". Ipak, smatraju se najpustolovnijim igračima u seksu (što je za 28 odsto žena najseksi stvar na njima). Najčešće će isprobati nove poze ili seks-igračke (36 odsto njih).

IT-ovci

Najmanje je verovatno kako će udovoljiti ženi ako je ona ta koja želi seks, a on nije raspoložen (tek 17 odsto njih će ipak popustiti). Ovo su muškarci koji ne vole ni oralni seks (tek 56 odsto uživa u njemu, naspram prosečnih 72 odsto), te često nisu darežljivi kada je jezik u pitanju (31 odsto to nikad ne čini). Ipak, njih dvostruko više od proseka žele da se maze nakon seksa (63 odsto).

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA