Pitate se DA LI VAS VOLI? Evo šta horoskop kaže!

Kad je nečija ljubav u pitanju, stvari nikad nisu potpuno jasne i čiste. Zato, najbolje je da pitate zvezde

  • 3

Ukoliko ste se zaljubili u neku osobu, a niste sigurni da li su vam osećanja uzvraćena, horoskop može mnogo da vam pomogne.

Ako znate kom zodijačkom znaku neko pripada, znaćete da prepoznate i da li vas voli.

www.astrousluge.com

OVAN

Predstavnici ovog znaka su izuzetno strastvene prirode, tako da duboke emocije padaju u drugi plan. Ponekad prebrzo donose zaključke o osobi koja im nešto znači. Na prvu loptu su spremni da odu, ako im kazete “ne”. Isuviše su brzi za suptilnije stvari i nemaju vremena da se razvlače na duže staze bez većih očekivanja.

U pitanju su osove takmičarski raspoložene, pa su takve i u ljubavi. Ne biraju slabiće i uvek se dovoljno angažuju, jer nemaju vremena da čekaju, niti da se oslone na tuđu pomoć. U ljubavi su prisutni sve dok ne osete da partner nije duhom uz njih. Nemaju nameru da se dugo zadržavaju tamo gde nisu dobrodošli, kao ni s partnerom koji ne zavređuje njihovu pažnju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Pravi sladokusci u emotivnom smislu. Izuzetno čulne osobe, koje ne žure sa svojim zaključcima u vezi s potencijalnim partnera. Potrebno im je dugo nekoga da simpatišu da bi pristali na viđanje. Nemaju predrasude u vezi s emocijama, sve dok im ne okrenete leđa. Ovo su osobe koje izuzetno cene ljubav, pa je na višem nivou i sam kvalitet njihovih emocija.

U pitanju su izuzetno lepe i primamljive osobe, pored kojih nećete proći ravnodušno. Možete ih sresti negde u parku, u prirodi, na otvorenom. Izuzetno im je važno da osete da su u svom ambijentu, jer tako imaju više entuzijazma. Izuzetno su privlačni, pa im ne ide sporo upoznavanje iako bi oni sami da čitavu stvar razvlače.


BLIZANCI

Osobe rođene u ovom znaku su nemirne prirode. Ponekad su i nestalni. Često su u sitnoj svađi sa osobom suprotnog pola. Nemaju nameru da izvređaju, nego su više detinjasti u svom nadmetanju inteligentnim šalama. Cene više misaoni proces od same emocije. Ponekad ne mogu da se dogovore pa su i izuzetno nepoverljivi.

Sa druge strane, mogu da budu s više partnera u priči, jer vole da razgovaraju i da se kroz reči integrišu kroz igru koju obično sami smisle. Vrlo nemirna priroda, ali ne toliko u fizičkom smisllu, koliko u mentalnom, kroz dijalog. Ponekad nemaju osećaj za partnera u datom trenutku, pa nije ni čudo ako se voljena osoba pobuni protiv takvog ponašanja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Oni zadržavaju mnogo toga u sebi, pa ljubavne priče proživljavaju introvertno. Nemaju nameru da se javno dokazuju u ljubavi. U pitanju su izuzetno maštovite osobe, bez izuzetka. Nemaju nameru da se pravdaju pred osobom koju vole, jer su izuzetno čisti u srcu.

Ne vole da se izjašnjavaju rečima, već svoju ljubav iskazuju delima. Odluke donose prema svojim osećanjima. Emocije im mnogo znače, pa u vezu ne ulaze ako ništa ne osećaju.

LAV

U pitanju su pravi emotivni sladokusci. Nemaju nameru da se upuštaju u razgovor, a kamoli diskusiju s nekim ko ne ne zavređuje njihovu pažnju. Imaju veliko srce i kad vole, to čine snažno. Obično privlače izuzetno optimistične i pozitivne ljude u svoj život.

Umeju da žive punim plućima, bez gubljenja vremena na nebitne stvari. Njihov partner mora da bude kvalitetna ličnost. Svoje emocije pokazuju na specifičan način, samo njima svojstven.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Nisu preterano emotivne, barem na površini, ali i te kako umeju da iznenade voljenu osobu. Srce osoba suprotnog pola pridobijaju sitnicama. Ponekad se dešava da nastupe vrlo direktno i otvoreno, što ume da zbuni drugu stranu. Najbolje je da uz njih bude neko ko se i sam više vodi razumom nego emocijama.

Često u mladosti ne uspevaju da pronađu idealnog partnera, već tek s godinama nauče da budu malo popustljiviji i manje sitničavi prema osobama suprotnog pola. Kako vreme prolazi, device uče da kontrolišu svoju džangrizavost, a samim tim postaju i privlačniji za vezu.

VAGA

Vage su pravi Venerin tip i mogu dosta da pruže u emotivnom segmentu. Nisu ni zaboravni ni nedostupni kad je odnos prema partneru u pitanju. Umeju da vole punim srcem i nisu nimalo rezervisani.

Ipak, skloni su da skrivaju dosta toga u sebi, pa drugi ljudi ne vide njihovu patnju, naročito ako im je partner teška osoba. Međutim, voljena osoba najčešće predstavlja ogledalo njih samih.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

U pitanju je vrlo strastvena priroda i škorpije nisu nimalo lake za saradnju. S obzirom da su magnet za druge, uvek imaju rame za plakanje i retko kada su sami. Sve dok ne nalete na nekog ko će im zaokupirati svu pažnju, u stanju su da održavaju površne veze.

Zbog jakih osećanja, umeju da preteraju sa svojim ponašanjem prema drugim ljudima, ali kroz život nauče kako da održavaju balans.

STRELAC

Osobe rođene u ovom znaku su vrlo avanturističke prirode. Kad se pojavi neko ko im znači, neće sedeti skrštenih ruku. Toliko su strastveni da će voljenu osobu obasipati komplimentima, ponekad i van svake mere.

Kad im se neko baš dopada, neće odustati čak ni ako su odbijeni. Oni uživaju u dugoj predigri i flertu, ne obraćajući mnogo pažnju na drugu stranu.

Foto: Foter/DaveFayram,themonnie, Profimedia, FreeDigitalPhotos/Ambro Foto: Foter/DaveFayram,themonnie, Profimedia, FreeDigitalPhotos/Ambro

JARAC

Na prvi pogled, reklo bi se da je to jedna hladna i naizgled suzdržana osoba, a zapravo je istina potpuno suprotna. Imaju problem sa izražavanjem svojih emocija, pa drugima deluju neiskreno. Međutim, njihova priroda je jednostavno takva, a na drugima je da ih vole i prihvate kao takve ili ne.

Nemaju razloga da se pravdaju, jer i te kako umeju da vole. Neće čekati da se stvari dese same od sebe, već će od početka pokušati da iz svega izvuku ono najbolje. Idealni partneri su im osobe zemljanog karaktera, neko ko je siguran i na koga mogu da se oslone.

VODOLIJA

Izuzetno šarenolika i vanserijska ličnost. U stanju je da iskalkuliše stvari unapred i odlično pliva kroz čitavu priču. Malo više su opsednuti slobodom, pa se ne vezuju tako lako.

U stanju su s drugima da planiraju budućnost, ali im nije problem da zacrtane planove ostvare, ako treba, i sami. Ipak, potrebno im je da nađu i uz sebe zadrže osobu koja će im značiti više od prolazne avanture.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Vrlo romantična i zabavna priroda i nikako nisu neko ko je rezervisan po pitanju emocija. Mogu mnogo više da vole nego što to pokazuju. Spremni su da čekaju dugo dok ne pronađu osobu koja će im zaista biti draga.

Kao mladi na svet gledaju kroz ružičaste naočare, a nakon teških lekcija postaju pomalo cinični. Ali, bez obzira na masku, to ih ne sprečava da vas od sveg srca vole.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA