Napravljena SUPERSPERMA pomoću koje će svaki muškarac moći da napravi dete! (VIDEO)

Muškarci, ukoliko imate problem s plodnošću, znajte da će od sad će vaši spermatozoidi, uz malu pomoć nano-robota moći, da oplode svaku jajnu ćeliju

  • 4

U budućnosti bi začeće dece moglo da bude potpomognuto robotikom, odnosno, jajnu ćeliju će oplođivati robosperma na daljinsko upravljanje.

Ovu specijalnu tehnologiju razvili su naučnici iz Drezdena, a radi se o specijalnom “odelu” za spermatozoid, koje se pokreće pomoću magnetnih sila. Zatim se pomoću daljinskog upravljanja spermatozoid navodi do jajne ćelije.

Ovo je revolucionarno rešenje za muškarce koji su neplodni zbog slabe pokretljivosti sperme. Veštačka oplodnja, metoda koja se sada koristi za tretiranje tog stanja, je skupa i jako često neuspešna, pa bi robosperma olakšala čitavu stvar.

Pogledajte video sa animacijom ovog izuma i sa autentičnim snimcima oplodnje jajne ćelije pomoću ove tehnologije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rodjak sa sela

    19. januar 2016 | 22:58

    J..ote jos ce se pazimo u sex-u da nas ne udari struja

  • momazver

    19. januar 2016 | 16:40

    Kilavo je to bato moj..kilavo.Vidim ja da su ga buduće generacije muškaraca/?/ ugasile.Biće ono,ko na filmu, dotaknete se prstima i - gotovo. GREBEŠ TI TAKAV SEX!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA