MILF OGLAS: Ova SEKSI MAMA traži mlađeg dečka! Prijavite se

Da li biste se vi javili na njen oglas? Ako vam se sviđa, potražite je na internetu. Evo koje aplikacije koristi

  • 17

Nakon što se razvela, Polin je odlučila da preuzme kontrolu nad svojim životom i ostane večno mlada. S muškarcima izlazi u klubove gde pije i pleše, a nekada samo dogovori seks. Njeno telo je mišićavo, a to je postigla vežbanjem. Redovna je učesnica triatlona i fitnes takmičenja.

FOTKA POSLE SEKSA: Ministarka zapalila Fejs slikom na kojoj je GOLA (FOTO)

Svog muža, Malezijca, upoznala je 1981. godine kada je bila studentkinja, zaljubila se i odlučila da se preseli u njegovu zemlju 1984. godine kad su se venčali. No, shvatila je da ta zemlja nije za nju.

- Bilo je veoma teško i osećala sam kao da sam se vratila unazad kroz vreme. Znala sam da su me ljudi komentarisali kad sam hodala ulicom. Borila sam se i s tim što sam morala da ostavim celu porodicu u Velikoj Britaniji - rekla je Polin.

Rodila je dvojicu sinova Krega i Atona i kada su odrasli živeli su u Singapuru, ali bila je duboko nesrećna.

Foto: Facebook/Pauline Yong Foto: Facebook/Pauline Yong

- Izgubila sam svoj identitet jer sam bila samo supruga i majka - rekla je ona.

Uskoro je počela da vara muža s muškarcem iz teretane, a on je to saznao iz njenog dnevnika. Razveli su se 2013. godine.


- Prvih nekoliko meseci bila sam uništena. Ali nakon nekoliko meseci, počela sam da izlazim i bila okružena prijateljima. Dobila sam veliki broj komplimenata i počela sam da se osećam dobro - prisetila se.

Foto: Facebook/Pauline Yong Foto: Facebook/Pauline Yong

Uskoro se vratila u Englesku i tada je zaludila muškarce svojim merama 36-27-38 (po britanskom sistemu). Prvo se prijavila na internet servis "Match.com" gde su je spajali sa 60-godišnjim muškarcima, što nije želela. Tada se prebacila na aplikaciju "Tinder" i počela da upoznaje mlađe muškarce.

- Volim muškarce u 30-im godinama ili ranim 40-im, mada ako dobro izgledaju i inteligentni su, granica nije bitna, samo ona donja - rekla je.

Poručila je kako se nada da će druge razvedene žene naći inspiraciju u njoj i krenuti istim putem.

(Telegraf.rs / Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA