Ovaj Srbin je našao ljubav u Kolumbiji i sada skuplja 1.000 evra da ode kod nje (FOTO)

Njih dvoje su se upoznali preko interneta pre godinu dana i on je rešen da ode u Kolumbiju i oženi se, ali fali mu 1.000 evra za kartu

  • 70

Bojan Stevanović iz Subotinca, kod Aleksinca, upoznao je preko interneta Matik Urbe iz Kolumbije i među njima se rodila prava ljubav. Jedini problem je što mu je potrebno nešto više od 1.000 evra za kartu  do Južne Amerike.

Evo kako je došlo do ove neobične ljubavi:

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Upoznali smo se preko ruskog sajta za upoznavanje, brzo sam se zaljubio. Komuniciramo tako što koristim neki program za prevođenje sa španskog. Ne sumnjam da je ona prava žena za mene, već godinu dana smo u kontaktu. Čujemo se tri puta dnevno - priča Bojan, koji se nikada nije ženio, dok Matik iza sebe ima jedan brak i dvoje dece.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Uopšte mi nije bitno što se nisam ženio, a ona se udavala. Želim samo da konačno budemo zajedno. Zaprosio sam je u novembru, pristala je, ali ne želi da napusti svoj dom, pa ja moram kod nje - priča on.

Njih dvoje svakodnevno komuniciraju preko interneta već godinu dana, što je bio dovoljno dug period da Bojan solidno savlada španski,  a i Matik ume da kaže poneku reč na Srpskom, kao na primer - volim te.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA