Ove GREŠKE u ljubavi pravi svaka devojka!

Ukoliko ne želite da gubite vreme u potrazi za pravim muškarcem, učite iz tuđeg iskustva, pa nemojte i vi da pravite ove greške

  • 2

NA GREŠKAMA se uči, a neke od žena su u ljubavi toliko grešile da bi mogle o tome da napišu knjigu.

Iako su, u trenutku kad shvate da su napravile grešku, sklone depresiji, greške su zapravo jako dobre za njih. Ako izvučemo pouku iz svojih grešaka, sigurno više nećemo ponoviti (baš) istu stvar. Ovo su greške koje je svaka žena napravila bar jednom:

Ignorisanje dobrog dečka

Dečko koji se trudio, koji vas je gledao očima punim sjaja i bio spreman da da sve  od sebe kako bi vam bilo lepo - takvi momci najčešće bivaju izignorisani dok ganjamo one koji su potpuna suprotnost. Naravno, vremenom shvatite šta ste izgubile, a upravo zbog ove greške kasnije dajete šansu tipu koji vas stvarno zaslužuje.

Posle 26 godina braka, ovaj bloger zna: Kako da vas ON zauvek voli!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Tolerisanje lošeg ponašanja

Svaka od vas je bar jednom imala dečka koji se nije baš najbolje ponašao, a veliki broj vas je bez previše prigovora tolerisao takvo ponašanje. Čak ste i same sebe ubeđivale da ste jako opuštene i tolerantne, a sve kako ne biste priznale da jednostavno nemate dovoljno samopoštovanja.

Zanemarivanje drugih opcija

Imati drugu opciju ne znači  serijsko izlaženje sa velikim brojem muškaraca u isto vreme. Ovde se radi o činjenici da postoji puno muškaraca oko vas i da je ponekad pametno istražiti druge opcije koje se nude.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Ostanak u lošoj vezi

U bilo kakvoj vezi je već sve poznato i sigurno, a ako prekinete, to znači da sve morate ispočetka. Ako je veza loša, najgore što možete da napravite je da ostanete u njoj, jer se bojite promene.

(Telegraf.rs / Index.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    28. januar 2016 | 16:37

    Istrazivanje drugih opcija? ? Hmm to je nesto najgore... odmah posle ignorisanje dobrog decka a na kraju ne zavrsi ni jedna sa dobrim nego u sigurnu kucu ...

  • Boksi

    28. januar 2016 | 00:41

    Citas li Ivana ovo prvo, dodji dok ne bude kasno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA