ISKRENO O PROPALOM BRAKU: Zbog ove četiri greške sam sada bivši!

Ugojio se, bio sebičan u seksu, nije pomagao u plaćanju računa i "sipao" uvrede koje ništa ne može da izbriše

  • 11

Američki bloger Serž Bielanko priznao je kako je on taj koji je uništio svoj brak. Otkrio je četiri greške koje je napravio, a koje su s vremenom dovele do razvoda.

1. Udebljao sam se

Serž kaže kako se nije ugojio samo u fizičkom smislu. On se jako ulenjio od kada se oženio i sve je počeo da uzima zdravo za gotovo.

- Brak mi je delovao prilično lagano od samog početka. Mislio sam da sam oženio Moniku, zato što smo savršeni jedno za drugo i zbog toga sam bio 99 posto siguran da mogu da radim šta hoću - napisao je.

IMA LI RAZVODA POSLE VENČANJA U CRKVI? Ovo je jedina ISTINA o pitanju koje muči Srbe! (FOTO)

Kaže da je ceo brak bio na "autopilotu" i da su mu zbog toga promakle brojne sitnice, koje su se na kraju nakupile i dovele do raspada braka.

2. U seksu se sve uvek vrtelo oko mene

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Bio sam jedan od najgorih ljubavnika na svetu. Možda vam je čudno što to govorim. Mogu da se kladim da nemate pojma koliko ste zapravo loši u krevetu.

Verojatno biste mi rekli: - Ali Serž, ja sam prilično zadovoljan svojim seksualnim životom. I dalje redovno imam seks, a to je više nego što većina mojih kolega na poslu može reći za sebe. Razumem te, prijatelju. I ja sam isto to mislio - pojašnjava bloger.


MILF OGLAS: Ova SEKSI MAMA traži mlađeg dečka! Prijavite se

Kasnije je shvatio da stvari u krevetu nisu bile bajne za njegovu ženu. Serž priznaje da je bio jako sebičan u seksu, i da nikad nije slušao njene želje i potrebe.

3. Nikada nisam pomagao u plaćanju računa

MUŽ OTIŠAO DA RADI U INOSTRANSTVO, A ŽENA IMALA SEKS SA SVEKROM I RODILA MU DETE! O ovoj srpskoj sapunici BRUJI Srbija

Serž naglašava da je ženi prepustio finansije u potpunosti, i nikad se nije trudio da joj pomogne. Iako je ona bila dobra u tome, Serž smatra da je to bila velika greška.

- Većina žena želi i zaslužuje da se oseća kao da se neko brine o njima, bez obzira na to koliko samostalne i snažne one bile. One žele da osete onu vrstu sigurnosti kada znaju da je njihov partner proaktivan po pitanju zajedničkog života - poručuje Serž.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Rekao sam stvari koje nikada neću moći da izbrišem

Najveća greška koju je učinio u braku je nepromišljeno vređanje. To je bio njegov način odbrane kada bi se posvađao sa suprugom, ali u tim svađama je rekao neke stvari koje više nikada neće moći da izbriše.

ČEKALI SMO NA SEKS DO PRVE BRAČNE NOĆI: Jezive ispovesti parova koji su nevini ušli u brak

- Ništa, baš ništa ne može izbrisati neke stvari koje ste rekli drugom ljudskom biću. Možete se godinama truditi i pokušavati izgladiti situaciju, ali verujte mi, celog života ćete se kajati zbog nekih izgovorenih riječi - pojasnio je Serž.

Razmislite pre nego što nešto izgovorite, čak i usred žestoke svađe.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    2. februar 2016 | 12:33

    Neke stvari su glupost. Najveci neprijatelj su izgovorene reci. Neke ostanu zauvek i ma koliko se trudili to je izmedju nas. A na kraju, bolje dobar razvod nego los brak. Mada, problem je sto je vecina nas nema petlju da zavrsi sa losim brakom!

  • goran wien

    2. februar 2016 | 07:25

    Samo Zasicenje, posle 5-7. God. Dodje da nesta promenis, A najlakse Zena-Muza, ili Muz-Zenu.

  • Boki

    2. februar 2016 | 05:39

    Korisno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA