Izlizanim forama nećete osvojiti nijednu ženu! Ali, postoje novi TRIKOVI

Ako ne možete da osvojite ženu, zapitajte se da li su vam fore za startovanje zastarele. Evo novih trikova za vas

  • 5

Mnogi muškarci se žale da je u današnje vreme nemoguća misija da zavedete ženu. Da bi pothranili svoj ego stalno govore da su "sve one iste" i da ih ne možete osvojiti ako nemate puno keša i dobar auto.

Međutim, ukoliko ipak želite da pokušate, poslužite se ovim trikovima i velika je verovatnoća da će devojka koja vam se dopada biti vaša.

Devet navika pravih kavaljera

Udvarač ostavio devojci poruku na čaši, a kada je to videla njena majka - RAZBESNELA SE! (FOTO)

Pričajte glasno

Nijedna žena ne želi da se derete, ali činjenica je da ako pričate jasno i glasno dalujete samouvereno i pokazujete se kao muškarac koji bar deluju kao da zna šta želi. Dovoljno je da budete sigurni u sebe dok pričate i ne ponašate se kao da vas je strah, čak i ako morate malo da glumite da se tako osećate.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Budite normalni

Zaboravite na "lovačke priče", kao i da izigravate frajera, ako verujete da neka žena vredi da je osvojite. Budite normalni i onakvi kakvi jeste , jer žena pred kojom morate da glumite nije neko koga dugoročno želite.

Pokažite interesovanje

Fore da ignorišete ženu koja vam se sviđa i pričate sa njenom drugaricom je nepotrebn, jer je detinjasta i izlizana. Ako vam se sviđa žena, ne okolišajte, pričajte s njom.


Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/photostock Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/photostock

Budite džentlmen

Iako je  mnogim muškarcima strano ponašanje kavaljera, lepo je da budete pristojni i da učinite da se žena oseća kao da priča sa nekim koga bi mogla jednog dana da dovede na ručak sa roditeljima. Frajerisanje pred njom ili svojim drugovima neće da upali u osvajanju.

(Telegraf / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    6. februar 2016 | 06:24

    Koliko su meni iritantni oni koji ignorišu. Prvo pišu, pa te kao kuliraju, misle žena će poludeti za njima. E ja takvima više nikad ne odgovorim na poruku.

  • Carli

    22. jun 2016 | 22:13

    Кад год сам отварао срце и хтео га поклонити наилазио сам на нож.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA