Ako ste ovakav muž, nije ni čudo što ste rogonja!

Da žene varaju muškarce, nije nikakva tajna. Ali, zašto one to rade, sasvim je druga stvar. Sigurno će vas iznenaditi njihovi motivi

  • 13

Prema statistikama, 39 odsto devojaka i žena su barem jednom u životu prevarile nekog od svojih dugoročnih partnera. Ili je barem taj procenat bio spreman da prizna istinu.

Žene, muškarci vas NE VARAJU zbog SEKSA! Evo u čemu je stvar

FBI AGENT OTKRIVA: Evo kako da provalite da li vas muž ili žena vara

Zaključak najnovijeg istraživanja stručnjaka za brak i veze Garija Njumana, u kojem je učestvovalo blizu 400 žena, kao glavni razlog za preljubu je kombinacija manjka emotivne i seksualne zadovoljenosti.

- Od ovih žena naučio sam o kakvim se specifičnim bračnim problemima radilo, a sve njih bi muškarci mogli da izbegnu i time smanje šanse za ženine vanbračne aktivnosti - rekao je Njumen dodavši da postoje različiti razlozi razlozi u emotivnom, ali i seksualnom životu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Emotivni problemi:

Vreme - žene koje provode više vremena sa svojim partnerima, odnosno one koje s njima dnevno imaju najmanje polusatni neprekidni razgovor, ređe stupaju u zabranjene vode.

Poštovanje - Kod žena koje dnevno dobiju najmanje dva geste pažnje i poštovanja u vidu poruke, poziva, cveta ili bilo čega drugog, što pokazuje da ih partner ceni, drastično su smanjene šanse za traženje sreće na drugim mestima.


Slušanje - Od muškaraca se ne očekuje da budu advokati ili da daju savete, nego da svoju bolju polovinu saslušaju. Veoma je važno da žena u vezi ili braku oseća kako je njen partner shvata i razume njene probleme.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seksualni problem:

Njuman ističe da se u ovoj grupi krije samo jedna stavka, a to je manjak seksa. Naime, žene koje imaju partnera koji im u razumnim intervalima pruža zadovoljavajući seks manje su sklone varanju. Autor smatra da se žene koje imaju seks najmanje deset puta mesečno mogu smatrati srećnima u vezi ili braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B l a d e

    5. februar 2016 | 09:15

    Samo mi nikad nece biti jasno zasto muskarci tuku ljubavnika kao da je on kriv sto ga zena vara?

  • mare

    6. februar 2016 | 17:39

    žene koje varaju su fufe..ako vam se nešto ne svidja prekinite odnos

  • Sanja

    6. februar 2016 | 11:14

    Tekst tačan 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA