OROSITE SVOJU VAGINU: Evo kako da to uradite u svom kupatilu! (RECEPT) (VIDEO)

Parnu kupku za međunožje u Srbiji je popularizovala nekadašnja loto-devojka Suzana Mančić, a u svetu glumica Gvinet Paltrou. Da li biste vi svojoj vagini priuštili jedan ovakav banjski tretman?

  • 5

Širom planete devojke i žene su poludele za najnovijom wellnes metodom “orošavanja vagine. Ipak, mnogi i dalje ne shvataju o čemu je tu reč.

OROSILA JE: Suzana Mančić "popravila" vaginu!

Evo kako da i vi OROSITE VAGINU!

Kako piše u ponudi jednog od spa-centara, u pitanju je mešavina infracrvenog i parnog kupatila. Svaka dama kada unutra uđe, dobije svoj specijalni "tron", na kojem sedi poput kraljice. 

Navodno, isparenja divljeg pelina i drugog lekovitog bilja čine čuda - čiste matericu, dovode poludele hormone u ravnotežu i pomažu u borbi protiv infekcija.

Danas je u svetu sve više wellnes centara koji nude jedan ovakav kraljevski tretman, ali zapravo to nije ništa novo.

Još su naše praprabake znale za parna kupatila od lekovitih trava, u kojima su lečile ludilo (kako se tada nazivao PMS), vaginalne infekcije, pa čak i neplodnost.

Ako želite, možete sami u kućnoj radinosti da napravite svoj vaginalni spa centar. Sve što treba da uradite jeste da pronađete odgovarajuću posudu, u nju sipate vrelu vodu i divlji pelin.


A možete i ovako:

Sve u svemu, kad zgotovite kupku, zauzmite udoban polučučeći položaj (najbolje da posudu spustite u WC šolju) i pustite svoje međunožje da se inhalira, po sličnom principu kao lice kad ste prehlađeni.

Ako vam je teško da u ovoj pozi izdržite dugo, znajte da će nam na strpljenju, osim vagine, biti zahvalni mišići na butinama i listovima, jer se na ovaj način oni lepo zatežu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA