PITAO JE ŽENU ŠTA JOJ JE U GLAVI: Da je znao da će da mu nacrta OVO, ćutao bi kao zaliven (FOTO)

Muškarci se stalno pitaju šta je u ženskoj glavi. Možda ste i vi među njima, a ako jeste, pogledajte ovaj crtež i reći ćete - u redu, ne želim da znam

  • 1

Muškarac koji je često ispitivao svoju ženu o čemu razmišlja i šta joj je u glavi dobio je odgovor nakon kojeg, pretpostavljamo, više neće postavljati isto pitanje.

Uzrečica "da li treba da ti crtam" ovde je dobila doslovni smisao. Žena je uzela parče papira i nacrtala detaljnu mapu pokušavajući da dočara šta joj je trenutno u glavi, piše Večernji list.

Jedan pogled na papir odaje sliku s kojom se mnoge žene mogu poistovetiti, a mnogima bi sigurno bio potreban još neki list.

Razmišljanja njegove žene podelio je na društvenoj mreži Reddit korisnik “bpvvhirl”, a u kratkom vremenskom roku njegov post je imao više od hiljadu komentara.

- Volim TV, BBC... Stephen me čini srećnom, ja njega činim srećnim, on je moj najbolji prijatelj... Si*e mi ne staju u brushalter... Veš, večera, sudovi... Moja deca su pravi anđeli, ali i đavoli u isto vreme... Pije mi se šejk...

To su samo neka od njenih razmišljanja koje je nacrtala na papir... A papir zaista trpi sve, složićete se...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA