Seksi igračke traženije od pametnih telefona

Vibratori i druga pomagala sve su traženiji dodatak za mnoge žene, ali i parove koji žele da obogate svoj seksualni život. No, ni slavne ličnosti nisu imune na ovakav vid zabave…

  • 0

Samo u Velikoj Britaniji industrija koja se bavi proizvodnjom vibratora i seks-igračaka zaradi oko 300 miliona evra, dok globalna prodaja iznosi oko 500 miliona. Daleko najpopularnije seksualno pomagalo su vibratori, koje često kupuju parovi sa željom da u spavaću sobu unesu novine.

Mobilni telefoni nove generacije dugo su držali primat u prodaji stilskih gedžeta. Međutim, u poslednje vreme prestižu ih seksi igračke, za čiju popularizaciju su zaslužne i mnogobrojne zvezde kao što su Gvinet Paltrou, Džejn Fonda, Teri Hačer i Eva Longorija.

- Sve je započelo prikazivanjem serije Seks i grad, koja je na žensku seksualnost delovala oslobađajuće. Ako izuzmemo raskalašnu Samantu, trenutak preokreta zbio se kada je stidljiva i sramežljiva Šarlot nabavila vibrator u obliku zeca. Od tada su dame postale glavni klijenti naše industrije - rekao je suvlasnik najveće britanske fabrike za proizvodnju seks-igrački Nil Slejtford.

On tvrdi kako prodaja njihovih proizvoda poraste svaki put nakon intervjua neke slavne ličnosti, koja o njima priča pozitivno i ne stidi se da otkrije koliki joj užitak donose seksualna pomagala.

- Najbolji seks koji sam u životu imala uključivao je i jednu seks-igračku. Od tada takve naprave poklanjam svim svojim prijateljicama - rekla je Eva Longorija.


S njom se slaže i njena koleginica iz Očajnih domaćica  Teri Hačer koja smatra da bi svaka žena trebalo da u fioci komode pored kreveta ima barem jednu seks-igračku.

(24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA