Mislila je da je GREŠKA, a onda se NAJEŽILA zbog saznanja od kog će vam prepući SRCE

Žena koja je izgubila muža ispričala je neverovatnu intimnu anegdotu, od koje staje knedla u grlu, a koža se sama ježi

  • 9

Ljubavna priča Sju Džonston (60) iz Hjustona, raznežila je ljude širom sveta kada je na Dan zaljubljenih podelila sa čitaocima časopisa “Hajpervokal”.

OČEKIVALA JE ROMANTIČAN POKLON: A onda je doživela potpuni šok! (VIDEO)

Ona je ispričala neverovatnu intimnu anegdotu, od koje staje knedla u grlu a koža se sama ježi.

Naime, deset meseci nakon suprugove smrti, na prvi Dan zaljubljenih koje je trebalo da provede sama, Sju je bila šokrana kada joj je stigao prekrasan buket cveća.

- Bio je od Džona. Ljuta i slomljenog srca, nazvala sam cvećaru kako bih im objasnila da je došlo do greške. Tada je usledilo objašnjenje. “Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Pre nego što je preminuo, vaš je suprug je platio dosta godina unapred i tražio da mu garantujemo da ćete vi nastaviti da dobijate cveće na Dan zaljubljenih - prepričava ona i dodaje da je u neverici poklopila slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/graur razvan ionut Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/graur razvan ionut

Na njoj je pisalo: “Moja ljubav za tebe je večna”.

- Moj dragi suprug Džon i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on bi mi poslao buket najlepšeg cveća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih reči: “Moja ljubav za tebe raste”. Četvoro dece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova zaostavština u trenutku kada je prije dvije godine preminuo - rekla je ona novinarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA