Postoje žene koje su rođene da imaju mnogo ORGAZAMA! Proverite da li ste vi među njima (VIDEO)

Istraživanje objavljeno u naučnom časopisu "The Journal of Sexual Medicine" je pokazalo da dlakavije žene uživaju u boljem seksu od žena koje su mnogo manje maljave

  • 0

Ženama koje imaju probleme s dlakavim nogama, pazusima, bikini zonama i ko zna kojim drugim delovima tela - nije lako. Moderno društvo diktira merila lepote koja zahtevaju konstantnu brigu o tome, ali nije sve tako crno.

Žene koje imaju većih problema s dlakavošću češće moraju da se briju, depiliraju i na bilo koje druge načine da se rešavaju tih problema. Ali, istraživanje objavljeno u naučnom časopisu "The Journal of Sexual Medicine" je pokazalo da dlakave takođe uživaju u boljem seksu od žena koje su mnogo manje dlakave.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na telu postoje dve vrste dlaka - velus dlake - svetlije i kraće i terminalne dlake koje su tamne, deblje i duge. Velus dlake nemaju pigmenta i ne reaguju na hormonalne promene, dok se terminalne menjaju upravo pod uticajem hormona. Ali, kakve to veze ima sa seksom?

BRAZILKA, ČIROKANA, ŠUMARAK: Evo koja intimna frizura je najzdravija!

Kako prenosi "YourTango", dlakavije žene imaju viši nivo testosterona na koji navodno reaguju i klitoris i G tačka. Žene koje mogu da postignu orgazam tokom vaginalnog seksa imaju deblje tkivo između vagine i mokraćnog kanala što im pomaže kod orgazama i jasno razlikuje žene koje "mogu" od onih koje "ne mogu" da postignu orgazam.

(VIDEO) VRIŠTAO SAM, MOLIO, BEŽAO: Ovo su muke muškarca kad ga DEPILIRAJU!

Pogledajte video, kako je biti dlakava devojka:

Mnoge žene ne mogu ni da dožive orgazam bez nekih dodatnih stimulacija, ali testosteron nije jedini faktor za doživljavanje orgazma. Na primer vulvodinija, bolovi u spoljnim polnim organima, nekim ženama gotovo u potpunosti onemogućavaju uživanje u seksu, a orgazam postaje sasvim nedostižan.


(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA