• 0

Ova pitanja nećete postavljati ako ga STVARNO volite!

Bezuslovna ljubav uglavnom nije namenjena partneru, ali ova pitanja nikako na treba da budu uslov da ga neizmerno volite

  • 0

Ako zaista verujete u pravu ljubav, onda se prepustite i opustite. Ne dozvolite sebi da se opterećujete bespotrebnim glupostima, koje će vas samo sprečiti da uživate.

 

Želite PRAVU LJUBAV u svom životu? Onda poštujte ova pravila!

 

AKO NE OTVORITE OČI PRAVA LJUBAV ĆE PROĆI PORED VAS: Ova priča će vam objasniti i zašto! (VIDEO)

 

Kad vas neko privlači, onda sledeće strvari ne treba da vam budu važne, piše Index.

 

Šta o njemu misle vaši prijatelji?

 

Nije loše da čujete tuđe mišljenje, pogotovo mišljenje prijatelja, ali ono nipošto ne trebala da bude važnije od tvog. Vaše iskustvo ne može niko drugi da preživi. Vi najbolje znate kakav je on, jer s njim provodite mnogo više vremena nego boli ko od vaših savetnika. Osim toga, pravi prijatelji nikad neće da vrši na vas pritisak da nešto morate da uradite, već će samo da vas upozorena potencijalne opasnosti koje vas očekuju.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Kakav je njegov fizički izgled?

 

Visina, težina, stil oblačenja, tetovaže i ostalo uopšte nije bitno i ne određuje kako će se on ponašati u vezi.  Možda on uopšte nije tvoj tip, ali ima "ono nešto" što te privlači, a to je najbitnije.

 

Koji je broj devojaka koje je imao pre vas?

 

Prošlost se sa razlogom naziva tako, jer treba da ostane upravo tamo. a njene duhove nema potrebe da budite. Sada ste vi tu, a ni jedna bivša devojka nije, i to sigurno ima svoj razlog.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Koliko zarađuje?

 

Ako vas muškarac usrećuje, cifra u njegovom novčaniku nije nimalo bitna. Važno je samo da on ima neki cilj koji želi da ostvari i koji je spreman da podeli sa tobom. Vi možete, ali i ne morate da učestvujete u izgrađivanju njegovog poslovnog života. Ipak, svakako ga podržite.

 

Da li živi li s roditeljima?

 

Ako živi s roditeljima, to ne mora značiti da je "mamin sin", da je bez novca ili da je o pitanju nešto slično.  Treba da budete svesni da nikad sa sigurnošću ne možete da znate kakvesu okolnosti u njegovom životu. Uostalom, danas većina novomilenijumske generacije još uvek živi sa roditeljima, ali imaju određene obaveze.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Da li imate ista interesovanja?

 

Interesovanja su stvar lične prirode, pa se samim tim ne mogu u potpunosti podudarati. Upoznajući njegova interesovanja ne morate da budete uvek zgranuti. Prihvatite to kao širenje svojih pogleda na svet i moći ćete da nučite mnogo toga, što vam do sada nije padalo na pamet.

 

(Telagraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA