I muškarci glume orgazam! Možete li da pretpostavite zašto?

Ako ste mislili da samo žene glume orgazam, prevarili ste se. Istina je da muškarci to rade mnogo ređe i mnogo teže, ali i to se događa. Evo i zašto

  • 0

Postoji mit da muškarci razmišljaju penisom čim vide neku ženu. Međutim, i oni su živa bića koja imaju ili nemaju neke potrebe. Zato je prirodno da im nije uvek do seksa, da ne mogu uvek da se napale i da ne doživljavaju lagano orgazam.

TANTRIČKI SEKS: Postignite najjači orgazam u životu. Evo i kako

Mnogi muškarci imaju ovaj problem u seksu, a o tome niko ne priča

Nisu ni muškarci uvek raspoloženi za seks, iako to jako čudno zvuči, piše Index.

Muškarci mogu i da glume orgazam

Ako se pitate kako je uopšte moguće da muškarci odglume orgazam, ovo je objašnjenje. Ukoliko muškarac koristi kondom, vrlo verovatno je da će ga brzo skinuti, pa je pitanje koliko je tečnosti tamo i da li je žena svesna toga, zaključak je istraživanja, kojim je potvrđeno da orgazam ne glume samo žene.

 

Foto-ilustracija: Foter/focus.recompose Foto-ilustracija: Foter/focus.recompose

Muški orgazam ne mora uvek da prati ejakulacija

Muškarci mogu da dožive orgazam bez ejakulacije. Slučaj muškaraca s dijabetesom pokazuje da se mokraćni mehur ne zatvara dobro, pa tečnost može da se vrati u mehur, a onda se otpušta kada se mokri nakon seksa. Ovo  obuhvata muškarce, koji su imali operaciju zbog lečenja raka prostate. Navodno, i ljudi koji praktikuju tantrički seks,  veruju da muškarci mogu da dožive orgazam bez ejakulacije.

Muškarci glume orgazam iz istih razloga kao žene

Primarni razlog  glumljenja orgazma je činjenica da se on jednostavno neće dogoditi za vreme seksa. Muškarac koji je previše popio, ili oseća bilo kakvu teškoću, ili je trenutno na lekovima, teže doživljava orgazam. Ako ste vi odgovorni onda izbegavate da povredite partnera, jer često nije do njega. Drugim rečima, oba pola glume orgazam iz prilično nesebičnih razloga.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

I mlađi muškarci imaju problem sa erekcijom

Mit je da samo muškarci koji su stariji od 40 godina imaju problema sa erekcijom. Danas se sa ovim problemom suočavaju i mnogo mlađi muškarci, a njih oko 20 odsto ima problema  sa preranom ejakulacijom.

Muškarci nisu baš uvek raspoloženi za seks

Pošto i muškarci odrastaju i za njih se stvari menjaju s dolaskom odgovornosti. I na muškarce utiču stvari kao što su stres ili nadutost. Pa ako danas želite da preskočite seks, nije ništa tragično i budite spremni da se ovo ponovi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarci su često više fokusirani na zadovoljstvo partnera, a manje na svoje

Postoji i mit kako su muškarci sebični u spavaćoj sobi, ali stručnjaci tvrde da je to izuzetak, a ne pravilo. Muškarci su, baš poput žena, više posvećeni zadovoljstvu partnera. - Čim muškarac počne da oseća nešto prema drugoj strani, pa čak i samo privlačnost, lično zadovoljstvo pada u drugi plan, da bi on ispao što bolji -  zaključak je stručnjaka.

Neki muškarci su vrlo osetljivi kada je reč o seksualnim veštinama

Samopouzdanje i muževnost muškaraca zavisi od toga kako oni vide sebe kroz oči partnera. To ne znači da muškarac želi da sluša pohvale za baš svaki njegov potez, ali ni kritike. Međutim, treba da se naglasi muškaracu kad učini nešto dobro u krevetu. Čak i jednostavna rečenica "to je bilo super", na račun seksualnih veština, će vam prijati.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Neke žene imaju veći libido od muškaraca

Žene su danas sve slobodnije kada je u pitanju seksualno zadovoljstvo i više se ne boje da traže ono što žele. S druge strane ima sve više muškaraca koji se žale da njihova partnerka ima veće seksualne apetite od njih samih. To ne znači da je njihova želja za seksom niska, već to da neke žene jednostavno imaju jači libido. Problem neprilagođenih libida je nešto za šta stručnjaci predviđaju da će biti sve češća pojava u budućnosti, povodom koje će parovi morati da nauče da razgovaraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA