ŠTA SE ZAPRAVO DOGAĐA TOKOM SEKSA U TROJE: Par i njihova ljubavnica otkrivaju intimne detalje neobičnog odnosa

Novinarka i književnica Diana Aplejard razgovarala je s dve žene i muškarcem iz Kardifa koji redovno uživaju u trojci

  • 31

Seks u troje je oduvek bio posmatran kao nešto perverzno, ali poslednjih godina u Velikoj Britaniji postao je nešto sasvim uobičajeno, čak možda i standard.

Ovo su njene najčešće seks-fantazije. Što joj ih ne ostvarite?

Nedavno je istraživanje otkrilo da je petina odraslih osoba u Velsu barem jednom praktikovala seks u troje u poređenju sa 14 odsto parova u Engleskoj, osam odsto parova u Škotskoj i samo pet odsto parova u Severnoj Irskoj, prenosi britanski Sun koji je i sproveo anketu, prenosi Jutarnji.hr.

Prema njihovim rezultatima više od milion Britanaca je prošle godine učestvovalo u seksu u troje, delimično i zato što ih nije teško dogovoriti onlajn.

Istraživanje koju je sproveo Univerzitet Eseks otkrila je da 82 odsto žena uzbuđuje druga žena. Zašto je zapravo porasla popularnost seksa u troje, jesu li ljudi postali slobodniji i otvoreniji za nova seksualna iskustva, ne zna se.

Novinarka i književnica Diana Aplejard razgovarala je s dve žene i muškarcem iz Kardifa koji redovno uživaju u trojci, i otkrili su i neke intimne detalje.

Keša Vilkinson (28) nije u vezi, živi sama blizu Kardifa i radi kao recepcionarka u kasinu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis


- Počela sam da praktikujem seks u troje pre godinu i po dana s Lajom i Danom i toliko uživamo u tome da čak idemo zajedno na odmor u Španiju ovo leto. Seksualne odnose imamo jednom ili dvaput mesečno i uvek se svi tome veselimo. Lajla i Dan su u otvorenoj vezi, a Dan mi je prijatelj već godinama - priča Keša i dodaje:

- Sve je počelo tokom jednog izlaska. Dan me upoznao s Lajlom koja me odmah fizički privukla, mada nikad nisam bila intimna sa ženom. Jedno je vodilo drugome i tako smo završili kod mene sa šampanjcem u krevetu. Nije mi bilo neugodno i, iznenađujuće, sve mi je delovalo jako prirodno - priča Keša.

Kako kaže, Dan je bio taj koji je ‘vukao konce’, ali se uglavnom držao sa strane i uživao u promatranju Lajle i Keše kako se ljube. Na kraju se priključio, a Keša priča kako je bilo uzbudljivo zbog istovremeno grubog muškog dodira i nežnog ženskog.

Foto: Profimedia, Caia Image Foto: Profimedia, Caia Image

- Većinu te večeri smo vodili ljubav, a onda me kasnije Lajla opet kontaktirala i tako smo počeli da se viđamo. Ne nalazimo se uvek zbog seksa, ali gotovo uvek završi na tome. Nikad nisam spavala ni s jednom drugom ženom osim Lajle i ne mogu da se zamislim u trojci ni sa kim osim s njima. To stvara poseban odnos u vezi, ne mogu to da objasnim. Morate ozbiljno da verujete jedni drugima nastavlja priču Britanka i priznaje da će kad se jednom zaljubi i uđe u ozbiljnu vezu, ovu morati da prekine. Zasad ne oseća nikakvu krivicu jer je sama i niko nikoga ne vređa - štaviše, Lajla i Dan tvrde da im je zahvaljujući tome veza još čvršća.

Lajla Edvardson (32) radi u kancelariji, ima dvoje dece od četiri i šest godina iz prethodne veze i živi blizu Kardifa. S Danom je bila u vezi nekoliko meseci kad ju je upoznao s Kešom koju poznaje godinama.

- Moj seksualni život s Danom je fantastičan - on sjajno izgleda, mišićav je i ima puno energije, Imamo živahan seksualni život, a ja sam spavala sa ženama i ranije. Opisala bih se uglavnom kao heteroseksualku, ali malo jesam biseksualna - priča Lajla i daje svoju verziju one večeri kad su se spetljali sa Kešom:

- Kad sam je videla, odmah me privukla i svidela mi se. U početku je bila sramežljiva, ali se nakon nekoliko pića opustila. Seks utroje sam isprobavala još kao tinejdžerka i svidelo mi se. Što se mene tiče, to nije varanje, nego unošenje uzbuđenja u seksualni život - rekla je Lajla.

Lajla je svesna da njihov odnos mnogi mogu smatrati čudnim, ali njoj je prirodan, ona voli i Dana i Kešu.

Foto: Profimedia/ ZEFA Foto: Profimedia/ ZEFA

- Keša i ja obe volimo modu, pa zajedno idemo u šoping, pogotovo smo slabe na donje rublje. Niko u ovoj vezi nije ljubomoran, sve savršeno fuunkcioše, ali bilo bi mi čudno da se još neko priključi. Ne mogu da zamislim grupni seks. Ovo je nešto posebno između nas troje - kaže Lajla.

Treći član ove veze, Dan Gregori, ima 35 godina, živi u Kardifu i vlasnik je salona za lepotu. On kaže:

- Mislim da sam jako srećan. Imam prekrasnu, seksi devojku Lajlu i Kešu koja mi je "prijateljica sa povlasticama". Devojke kažu da ja ‘režiram’ naš seks u troje, ali ja mislim da je to zajednički "posao". Uživam da ih gledam jednako koliko uživam i u samom seksu. Povremeno koristimo seksualne igračke, ali većinu vremena nam ne trebaju. Puno se smejemo, valjamo po krevetu i zezamo. Osim fantastičnog seksa uživamo u društvu i podržavamo se u svemu - kaže Dan.

Dan je kao i Lajla i pre imao iskustava sa seksom utroje, no ovakvu intimnu vezu još nije imao. Kaže da nikad neće prisiliti devojke ni na šta što im se ne sviđa jer je najvažnije da svi uživaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bishon

    28. februar 2016 | 09:07

    Probao sam trojku sa dve drugarice , ekstra je stvarno.

  • Janna

    28. februar 2016 | 17:24

    Ja bi trojku, ali sa dva muškarca....

  • MarijA@

    29. februar 2016 | 06:33

    Ja sam u prošlosti jako često imala seks trojku sa dva muškarca, ali sa ženom i muškarcem ne, jer me žene ne privlače,a i postoji problem kako da se zaštitim od polnih bolesti, jer bi onda trebalo svaki čas menjati kondom da se ne bi desilo da mene dodirne dok je još na njemu kondom koji je prethodno bio u drugoj ženi, a ovako sa muškarcima je lakše,obojici stavim po kondom i sve je moje. Uživala sam baš baš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA