Asimetrične, oble, zvonaste... Ovo su 7 tipova ženskih GRUDI. Koje su vaše? (FOTO)

Pogledajte fotografije sa sedam najčešćih oblika ženskih grudi, saznajte kako se zovu i kako izgledaju, kao i šta im najbolje pristaje

  • 6

U muškom mozgu postoje samo dve vrste grudi – male i velike. Ali zapravo postoje različiti oblici i veličine, koje možemo podeliti u čak sedam kategorija.

Firma “ThirdLove”, koja proizvodi brushaltere, tokom procesa dizajniranja proizvoda došla je do zaključka da je potrebno identifikovati koji će stil najbolje pristajati vašem prirodnom obliku - rekao je Rael Koen, potpredsednik razvoja dizajna u firmi “ThirdLove”, piše VečernjiList.

I dok su svi oblici ženskih grudi savršeno normalne i lepo nesavršene, poznavanjem oblika sopstvenog tela olakšaćete sebi pronalazak najboljeg brusa.

1. Asimetrične - Jedna dojka veća je od druge - Veličina varira od gotovo neprimetne razlike u veličini pa do izražene razlike (koja je prikazana na skici). Asimetrične dojke najbolje će delovati u grudnjacima kojima se mogu izvaditi jastučići i umetnuti na onu stranu gde je potrebno.

Ilustracija: Third Love Ilustracija: Third Love

2. Oblik zvona - Najčešće je reč o grudima koji imaju veću masu - Najbolje izgledaju u grudnjacima sa snažnim i velikim korpama i širokom bretelama jer su grudi teže i za sobom povlače ramena zbog čega je potrebna snažna podrška.

Ilustracija: Third Love Ilustracija: Third Love

3. Istok-zapad - Bradavice izraženo štrče svaka na svoju stranu u suprotnim smerovima - Ove grudi najbolje izgledaju u push-up grudnjacima i majicama kratkih rukava koje ističu prirodni oblik i približavaju ih.


Ilustracija: Third Love Ilustracija: Third Love

4. Podignute u stranu - Između dojki vidljiv je prazan prostor - Bradavice su više centrirane od prethodnog oblika grudi. Najbolje izgledaju u grudnjaku naziva “balconette”, koji imaju korpe sa žicom. Na korpicama imaju više tkanine koja popunjava prostor među grudima.

Ilustracija: Third Love Ilustracija: Third Love

5. Oble i male - Šire na gornjem delu i pomalo zakrivljene, ali male - Nedostaje im masnog tkiva. Najbolje izgledaju u modelu "plunge" koji ih podiže, a može imati i push-up dodatak koji centrira dojku i dekolte čini punijim.

Ilustracija: Third Love Ilustracija: Third Love

6. Oblik suze - Slične su kao dojke koji imaju oblik zvona, ali ovaj oblik je suptilniji - I ovom obliku pristaje “plunge” stil sa ili bez push-up dodatka.

Ilustracija: Third Love Ilustracija: Third Love

7. Okrugle - Jednako velike na vrhu i na dnu, obično su hirurški poboljšane, ali ima i prirodnih - Najbolje izgledaju u “balconette” brushalteru. Ove grudi zapravo najbolje izgledaju i srećni ste ako ih imate.

Ilustracija: Third Love Ilustracija: Third Love

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    4. mart 2016 | 00:14

    Jooooooj!!!!!!! Ma sve su dobre, ako moze da su prirodne i vazno je da zena zna da se nosi. Sve su secerlama.

  • МИЛОШ

    4. mart 2016 | 10:01

    SAMO DA SU PRIRODNE;-)

  • miks

    4. mart 2016 | 08:58

    mi muskarci volimo prirodne nema veze kako izgledaju i to su nase zene.vecina zena pacenica kako izgledaju vole silikone i one su za njih a ne za muskarce i tu se razilazimo.ali neka ko voli nek izvoli sta hoce prirodno ili plastificirano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA