Ovih 5 stvari su ključne da bi žena htela seks!

Muškarci se uvek pitaju zašto žene ne žele seks, a u stvari ne kapiraju šta je sve ženama potrebno da bi htele da odu s nekim u krevet

  • 2

Ženama treba osećaj prijatnosti i sigurnosti da bi mogle mirno da se prepuste i uživaju u seksu, pa čim toga nema, i njihova želja za seksom nestaje poput rose na suncu. Ali, šta zapravo može uzrokovati takve probleme?

Stručnjaci za seks naveli su pet glavnih razloga protiv kojih svaki muškarac mora da se bori i rukama, nogama, ako misli da dovede svoju dragu u raspoloženje za seks, piše MetroPortal.

1. Izgled - gotovo svaka žena naći će svom telu naći neku zamerku, tako da morate biti spremni na gašenje svetala (da se ne vide strije ili celulit), a neće biti mirne ni ako su obukle donji veš za koji veruju da nije dovoljno atraktivan ... zato, ugasite vi svetlo, kako bi se ona lakše opustila.

2. Strah od trudnoće - tu ne treba previše objašnjavati, izvadite kondom i stavite ga pored uzglavlja pre predigre, sve će odmah biti drugačije.

3. Strah od polnih bolesti - pogledajte pod Strah od trudnoće.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

4. Strah od reakcije partnera - kako ćete vi reagovati ženama je vrlo važno, pa se morate potruditi da budete na visini zadatka, naročito prvi put - nema preranog svršavanja, produžite predigru koliko god možete kako bi se ona maksimalno uzbudila i odgovarajte na njene nadražaje.

5. Strah od očekivanja partnera - ako žena misli da vi od nje očekujete da bude porno zvezda, imate problem koji možete rešiti jedino tako što ćete izbegavati sve ideje koje vode u tu stranu.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bre

    13. mart 2016 | 00:35

    Sta lupetate!! Zena nece seks kad shvati da ima posla sa idiotom!! Eto tad

  • Čiča- deda

    14. mart 2016 | 20:48

    Bitnaje hemija,hormonska isparenja,anajbinije,ker skače kad kuja mahne repom i mora biti spreman za taj trenutak.Mrak jevrlobitan jer tad je ista i u carice i magarice,važno je dajemokra ko poplava,ostalo priroda uredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA