Grudi su vam se opustile? Evo kako da ponovo budu ČVRSTE KO JABUKE!

Iako mislite da je plastična hirurgija jedino rešenje za vaše grudi, to nije tako. Možete sami da se dovedete do perfekcije i to ishranom i vežbanjem

  • 0

Svaka žena sanja da ima čvrste i oblikovane grudi, ali nemaju svi tu sreću da im se snovi ostvaruju. Sada postoji način da postanete zadovoljni svojim grudima, a da se najpre otarasite njihove opuštenosti.

Kolike grudi imaju žene u zavisnosti od znaka u horoskopu

Asimetrične, oble, zvonaste... Ovo su 7 tipova ženskih GRUDI. Koje su vaše? (FOTO)

Grudi su građene od masti, vezivnog tkiva i žlezda, iako većina ljudi živi u zabludi da su grudi čist mišić. Ta zabluda vas može dovesti do toga da mislite da je spas u vežbanju, piše portal That Is Healthy.

Čak i ako ste nekada imali čvrste grudi predivnog oblika, prirodan proces starenja je takav da one gube na svojoj elastičnosti i zbog gravitacije se opuštaju u odnosu na pređašnju figuru. Ovo se najčešće dešava tek posle 40-te godine.

Velike grudi gif, TAMABEPA

Uzroci opuštanja grudi mogu biti sledeći:

- pušenje, jer ono znatno umanjuje elastičnost tkiva

- nagla i radikalna promena telesne težine

- trudnoća

- nezdrava ishrana

- menopauza

- brus neadekvatne veličine

Mnogo ozbiljniji uzroci od prethodnih su tuberkuloza i rak dojke.

Velike grudi gif, TAMABEPA


Ako se odlučite da se bacite na dijetu, pogotovo neku rigoroznu, onda je najbolje da prilagodite svoje grudi novonastaloj situaciji i bar da izbegnete gubitak elastičnosti. Za vreme strogih dijeta je bitno da istovremeno vežbate kako bi mišići oko grudi ostali čvrsti, a grudi "obezbedite" push-up grudnjakom.

Još jedan korak, koji možete da preduzmete za negu grudi, je da u redovan način ishrane dodate ekstra proteina, kalcijuma, vitamina, minerala i slično.

Redovno unošenje vode je, takođe, veoma važno, jer odavanje vode iz organizma smanjuje elastičnost.

Nar je izuzetno važan za zdravlje i dobro utiče na vaše grudi i njihovu čvrstinu, pa bi bilo dobro da ga jedete što češće možete.

Aloe vera je jednako dora za održavanje zategnutosti kože, a ima i gelova na toj bazi kojima možete da lagano masirate sopstvene grudi i tako im sačuvate čvrstinu.

Velike grudi gif, TAMABEPA

Evo još jednog recepta za savršene grudi.

Sastojci: jedno jaje, jedna kašika jogurta i jedna kašika mekih kapsula vitamina E.

Uputstvo: Napravite od navedenih sastojaka smesu u vidu paste. Nanesite je nežnom masažom na svoje grudi i ostavite da odstoji desetak minuta. Tretman treba ponoviti bar jednom nedeljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA