MUŠKARAC I HOROSKOP: Evo kakav je koji znak u seksu i šta ga najviše PALI!

Ukoliko vas kopka kakav će neki momak da bude u krevetu, pitajte ga šta je u horoskopu, a potom pročitajte ovaj tekst. Zvezde će vam reći kakav je ljubavnik

  • 0

Da biste saznali šta vaš novi dečko voli u seksu, pozovite astrologiju u pomoć. Muškarci određenog horoskopskog znaka imaju specifične seksi fantazije, a takođe i tačke na telu koje ih maženjem i dodirima dovode do ludila.

www.astrousluge.com

Zato, pitajte dragog koji je znak Zodijaka i spremite mu akciju koju neće zaboraviti:

OVAN

Muškarac rođen u znaku Ovna je veliki je osvajač žena. Za njega je praistorijska podela na muškarce i žene i dalje na snazi. Tretira ih kao plen, kao slabiji pol i upravo zato ga žene vole. O ženskoj psihologiji nema pojma, što je ponekad dobro, jer će povlačenje žene zbog nedovoljnog iskustva i loših ranijih situacija protumačiti kao provokaciju i videti u njoj veštu zavodnicu sa kojom može da ima nezaboravan seks.

Erogene zone: zalisci (obično ih ima), glava, uši.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

On voli žene, uživa u njihovom društvu i ne može lako da im odoli. Međutim, posle nekoliko dugih i mirnih veza obično uleti u strastvenu dramu na granici fatalnog sa devojkom velikih seksualnih apetita. Drugim rečima, potrebna mu je devojka koja će, pored njega finog, skockanog, biti dovoljno drska sa sebičnim prohtevima, jer potajno obožava da udovoljava lepim ženama.

Erogene zone: vrat.

BLIZANCI

Muškarac rodjen u znaku Blizanaca je obično lep, muževan, dopadljiv, iako ponekad deluje infantilno. Ima neodoljiv osmeh koji direktno poziva na druženje. Međutim, među Blizancima je najviše muškaraca koji se plaše da budu odbijeni, pa ako nešto “krene nizbrdo” u rezervi uvek imaju varijantu da je devojka sve pogrešno shvatila. Tajna fantazija mu je seks-trojka, on a dve devojke.

Erogene zone: mozak. Zato mu pričajte preko telefona šta ćete sve da mu radite, šaljite mu SMS poruke za vreme poslovnog sastanka i slično.


Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RAK

Muškarac Rak bi morao dobro da se potrudi da nađe pravu ženu za sebe, nežnu i punu razumevanja za njegove unutrašnje borbe i destrukcije, a opet izrazito seksipilnu da ne bi jurcao za boljom šansom. Teško ostaje veran i obično ima karavan žena iza sebe. Ovo je nežan tip muškarca, koji voli da se mazi i ljubi, a i sami dodiri mu puno znače. Međutim, on je sklon je perverzijama, jer je slab na dominantne devojke koje opet, nikad ne bi oženio. Užasno je ljubomoran, ali se svim silama trudi to da prikrije.

Erogena zona: stomak i grudi.

LAV

Ako bismo kroz dve reči morali da opišemo muškarca Lava onda je to sa “Ja Hoću!” Ovde je reč o muškarcu koji je izrazito sebične prirode, zaokupljen jedino sopstvenim potrebama, a u krevetu je ekstremno lenj. Međutim, van kreveta je pažljiv i u stanju da zbog ličnog imidža ženama pruži sve što požele, pa tu nalazi kompenzaciju. Ako ga ne doživite kao autoritet, ponašaće se kao malo dete.

Erogene zone: leđa.

Foto: kagayastudio.narod.ru, Profimedia Foto: kagayastudio.narod.ru, Profimedia

DEVICA

Muškarac Devica je analitičan i tačan. Deluje mirno, odmereno i staloženo, što je savršena maska za one koji ga ne poznaju. Ono što se u njegovom stomaku dešava je totalna drama, posebno kad postoji realna mogućnost da dođe do seksa. Uzbuđenje u ovim situacijama ide do te mere da može da se razboli na nervnoj bazi i da otkaže sve. U krevetu je proveren, ne eksperimentiše. Dok vi uzdišete govoreći slatke ljubavne reči, on vas proučava, vašu boju kose, koliko li je prošlo od poslednjeg farbanja, razmak između očiju, prebrojava plombirane zube, što je prilično perverzno. Obično najpotpunije uživa u tajnim vezama.

Erogene zone: nisu posebno izražene.

VAGA

Muškarca Vagu ćete uvek prepoznati na prvi pogled. Visok je, miriše kao da je ovog trenutka izašao iz parfimerije, savršeno je obrijan, ispeglan i obučen po poslednjoj modi. Osim svog, bitan im je i spoljašnji izgled osobe s kojom su. Izuzetno su slabi na lepotu u svakom smislu, prijatne mirise, znakove pažnje, zavođenje uz muziku i slično. Bez toga se u seksu teško opuštaju. Međutim, svaki muškarac Vaga traži partnerku koja će biti dovoljno slobodna da ih malo “isprlja”, da razbije harmoniju na koju su navikli, pa obavezno zaglave sa ekstremno ljuibomornim ženama koje im prave scene i dovoditi ih u neprijatene situacije. U težim slučajevima dolazi i do agresivnosti, javnih skandala i šamara, da bi posle seksa pomirenja sve bilo kao pre.

Erogene zone: stomak i slabinski predeo.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Muškarac Škorpija je obično visok, podignute glave i blago povijenih ramena dok hoda, čime ostavlja utisak osobe koja je spremna na borbu svakog časa. On se zaista ne boji ničega, a u životu se rukovodi isključivo time šta želi. Hir za hirom, želja za željom i tako redom. Sklon je strateškim planovima, ali u ljubavi želi sve sad il nikad! Ako mu se devojka sama ne da, on otima, kidiše dok ne dobije ono što želi. Ljubomoran je i navalentan. Na kraju uglavnom pobedi. U seksu je agresivan i nezasit, svaki njegov odnos je borba na život i smrt. Ne poznaje granice i u svemu je spreman da pretera. Nema šta nije probao. Strašno je erotičan, iz očiju mu sevaju iskre koje pale sve oko sebe.

Erogene zone: zadnjica.

STRELAC

Muškarac Strelac je šarmantan i nasmejan, namiguje ženama u prolazu, ostavlja brojeve telefona da mu se jave i rado će da im zakaže sastanak ako budu zainteresovane. Kod njega se živi sada, u ovom trenutku, pa najviše odnosa započinje na putovanjima, u prevoznim sredstvima i drugim sličnim mestima. U seksu ume da bude jako dobar ljubavnik. Sklon je amoralnim vezama, voli seks u prirodi, pod vedrim nebom, u kolima, na žurkama, pred publikom.

Erogene zone: bedra i kosa.

JARAC

Jarac je naoko hladan i rezervisan, ali se ispod te krute spoljašnjosti krije izrazito vatrena osoba. Još u mladosti do izražaja dolazi njihova zavisnost od seksa, ali se ona kod nekih vremenom gubi zbog poslovnih i porodičnih ambicija. Spada u perverzne muškarce, opsednute ženama koje ce ga staviti na slatke muke.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Erogene zone: kolena i leđa.

VODOLIJA

Ovaj muškarac će privuci mnoge poglede svojim senzualnim usnama, zainteresovanim pogledom i muževnim izgledom. Ispod svega toga se krije se naivna i prilično odsutna osoba, sklona fantazijama i borbi protiv vetrenjača. U seksu je slobodan i otvoren za svaku vrstu kontakta. Nema klasičnu, standardnu vezu, ali ima uvek nekoga. Najveći izazov su mu avanture na putovanjima i u neočekivanim situacijama. Moguć je seks sa drugaricom ili drugaricom bivše devojke. Voli sve da proba.

Erogene zone: glava i listovi.

RIBE

Muškarac Ribe je osetljive, krhke i nežne prirode, kako spolja tako i iznutra. Nalazi se u večitoj potrazi za novim doživljajima, jer vrlo rano postaje osetljiv na sopstvena čula. Stalno traži nove načine da ih probudi, a seks je jedan od njih. Posebno voli intimne odnose u pripitom stanju, noću, u posebnoj atmosferi, koja izgleda ritualno i mistično. Njegova nezasitost će ga dovesti do toga da se oproba i u orgijama ili bar trojci. Ima neverovatne fantazije. Nema šta ne voli i šta ga ne uzbuđuje, od pogleda preko dodira do samog seksualnog čina.

Erogene zone: usne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA