ISPOVEST ŽENE KOJA VARA MUŽA: Suprug zna da imam ljubavnike, viđamo se svi zajedno!

U tim vezama postoje razne sitnice koje i on i ja ne dobijamo kroz brak, ne zato jer nismo dovoljni jedno drugim, već zato što ti jedan čovek ne može sve dati. Istražujemo hireve i fetiše, ali održavamo i svoju ljubav - otkriva Lisa

  • 9

Udata žena koja je priznala kako istovremeno održava ljubavne veze s više muškaraca odjednom od kojih je jedan njen zakonski muž, tvrdi kako su joj drugi ljubavnici pomogli da osnaži svoj brak.

Pišući pod pseudonimom Lisa kako bi zaštitila svoje identitet, 34-godišnja žena otkrila je kako je u ljubavnoj vezi sa svojim mužem polovinu život i da njih dvoje uživaju u "čarima" otvorenog odnosa proteklih par godina, a pre toga su bili isključivo monogamni. Njenu ispovest prenosi časopis "Elle".

Imate potrebu da varate? Nauka kaže da niste vi krivi!

- Upoznali smo se kao tinejdžeri i prvo smo bili prijatelji. Počeli smo da živimo zajedno kad smo imali 18 godina. Bili smo srećni i zaljubljeni i sve je funkcionisalo. Jednog dana smo ispunjavali neki test o seksu u časopisu, a jedno od pitanja je bilo - šta mislite o monogamiji? Oboje smo odabrali odgovor - ona je nerealno očekivanje. Nismo o tome dalje razgovarali sve dok nismo došli u jednu priliku za "trojku" s njegovom koleginicom, koji smo podstakle ona i ja na zajedničkom druženju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pre te "trojke", Lisa je dala mužu do znanja da odobrava njegov seksualni kontakt, ali ne i penetraciju u smislu penis-vagina.

- On se složio, ali u trenutku strasti sam ja bila ta koja se predomislila. Jako me uzbudilo posmatranje njih dvoje i uživala sam svakog minuta, što nisam očekivala. Skroz sam promenila pravila, nisam se osećala izostavljeno, pa sam otkrila kako nam monogamija zapravo škodi. Sada su naša jedina pravila iskrenost, siguran seks i nezapostavljanje našeg zajedničkog vremena - otkriva Lisa.

Ona kaže da ju je posle venčanja, uhvatila panika.

REDOVNO SPAVAM S DRUGIM, ALI TO NE ZNAČI DA VARAM MUŽA: Ispovest ove žene će vas šokirati!


- Nisam mogla da izbacim iz glave pomisao da se nikad više ni sa kim neću poljubiti?! Prvi poljupci s nekim su najbolji, a ideja monogamnosti je značila da je s time gotovo i to me je rastuživalo. Kad sam to napokon rekla svom mužu, on je otkrio kako se oseća isto - kaže Lisa.

Pre pet godina odlučili su da probaju druge oblike odnosa.

- Upravo sada, imam četiri partnera, a s dvoje od njih se nalazim zajedno sa suprugom. Otprilike, oboje u proseku imamo oko dva sastanka mesečno s drugim ljudima. Ponekad prođu meseci da se ne nalazimo s drugima, a nekad imamo tri izlaska za sedam dana - čvrstog pravila nema. Ja sam tip koji je komunikativan i druželjubiv, mojoj ličnosti odgovara više veza, odrasla sam u velikoj porodici i mogu iskreno da priznam da sam žena kojoj treba i godi puno pažnje. Imam puno ljubavi da dam, a poliamorija mi je pomogla sa svim tim, pa ne zahtevam od svog muža da mi ispuni sve potrebe.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Mobilni telefoni su svakako blagoslov modernog doba, olakšavaju izražavanje osećanja i s brzim "ćao, poljubac" možeš javiti nekome da misliš na njega. S većinom svojih partnera imam opušten i seksualan odnos, a on se tek s retkima produbljuje.

ISPOVEST BEOGRAĐANINA KOJI ŽIVI S DVE ŽENE: Ovako bi trebalo da živi svaki Srbin!

- Ne mogu da kažem kako s tim stvarima nismo imali problema, posebno na početku. Ali, s vremenom smo naučili da imamo poverenja jedno u drugo i da se međusobno podržavamo, a poliamorija nam je samo ukazala koliko nam je važna naša međusobna veza da bi opstali kao par. Često čujemo pitanja poput "kako možeš svojoj ženi dozvoliti da spava s drugima?"- objašnjava Lisa.

Najčešće pitanje koje postavljaju ovom paru je - jesmo li ljubomorni?

Evo zašto stvarno VARAMO!

- Ljubomora se događa. To je emocija, poput tuge, usamljenosti, uzbuđenja i sreće. Te se emocije javljaju u svakoj vezi, pa i našoj. Kroz te probleme prođemo kao kroz sve druge - uz trud, kompromise i razgovor - navodi ona. - Mi ne moramo jedno drugom da "dopuštamo stvari", nije naš posao da partneru budemo roditelj, da ih nagrađujemo, kažnjavamo ili ispravljamo. Ne moramo da budemo policajci ili kontrolori, to nije odnos kakav želimo.

Lisin muž je jednom imao partnerku koja je njena sušta suprotnost, fizički, intelektualno, pa čak i politički. Lisa volontira u društvu za zaštitu životinja, a ona se bavi lovom, ubija životinje i dere im kožu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Pre nego što sam je upoznala, nisam se dobro osećala, ali one sekunde kad smo pružile ruku jedna drugoj, sve mi je bilo jasno. Videla sam njihovu interakciju, ona je probudila u njemu jednu posve drugu stranu - kazuje Lisa.

Jedan od njenih partnera je potpuno submisivan.

- Nalazimo se već nekoliko godina i veza nam je većinom seksualna. Imamo fantastičnu dinamiku, a moja je uloga dominantna. To je za mene jako zabavno, omogućuje mi da budem nešto što inače nisam u toj meri. U tim vezama postoje razne sitnice koje i on i ja ne dobijamo kroz brak, ne zato jer nismo dovoljni jedno drugom, već zato što ti jedan čovek ne može sve dati. Istražujemo svoje hireve i fetiše, ali održavamo i svoju ljubav - zaključuje Lisa svoju priču.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Citalac

    17. mart 2016 | 02:22

    Svingeraj tako se to zove....kakvo varanje!

  • Valjevac

    17. mart 2016 | 09:42

    Zato i jeste ovaj svet otisao u tri lepe more naucio bih ja tebe pameti

  • NN

    17. mart 2016 | 08:49

    Bolest! Jezivo kad zamislite da deca odrastaju u ovakvim nezdravim porodicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA