PITALA JE MUŽA GDE JE NESTAO UBRUS SA KUHINJSKOG PULTA: On prvo nije znao o čemu priča a onda je shvatio ŠTA SE DESILO! (FOTO)

Berni Skvitijeri bacio je dvanaestokaratnu burmu u smeće pošto ju je žena ostavila na ubrusu na kuhinjskoj radnoj površini

  • 3

Berni Skvitijeri (54) iz Sent Luisa morao je mnogo da objašnjava ženi kada joj je, slučajno, bacio prsten vredan 400.000 dolara! On je bacio dvanaestokaratnu burmu u smeće pošto ju je žena ostavila na ubrusu na kuhinjskoj radnoj površini.

Skvitijeri ne znajući gde je prsten izlazi napolje da lično radnicima preda kesu sa smećem.

- Rekao sam im da ne zaborave i kesu koju sam držao u rukama - muž je rekao za ABC News.  - To je bilo u 7 sati.

Ovo je definitivno NAJLUĐA prosidba svih vremena! (FOTO)

Skvitijeri se priseća i momenta kada je njegova žena Karla počela da paniči kada je primetila da nema prstena, pošto je odvezla ćerku u školu.

- Pitala me je da li sam video njen prsten. Odgovorio sam da sam ga bacio u đubre - objašnjava muž. - "Odlepila" je.... i počela da plače.

Kontaktirali su firmu koja odvozi smeće u Mizuriju, a oni su im objasnili da je kamion već na putu ka deponiji. Uspeli su da ubede zaposlene u preduzeću da im dopuste da pretraže kamion iako su upozoreni da je verovatnoća za to veoma mala.

NAPRAVLJEN PRSTEN NA KOM JE PUTINOV LIK: Merkelova će da poludi kad sazna ko ga je napravio (VIDEO)


Ipak, priča ima srećan kraj jer je menadžer pronašao prsten dok su pretraživali đubre.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Površina na kojoj je bilo đubre je zauzimala desetak sa trideset metara i posle samo 25 minuta izvukao je prsten. Bilo je ludo. Mislio sam da ćemo biti tamo dva dana! - priča Berni Skvitijeri.

Džo Evans, menadžer je rekao:

- Deset od deset puta ne nalazimo nešto takvo. Bio je to najbolji osećaj na svetu, pronaći taj prsten i vratiti ga. Vaspitan sam na određen način i znao sam da za njih to ima veći značaj nego šzo bi imao za mene.

Berni Skvitijeri je rekao da je prsten bio osiguran i dodao:

- Dobro je znati da još ima dobrih ljudi. Bio je tako pošten, a mogao je samo da strpa prsten u svoj džep, morao sam nekako da mu se odužim.

PRSTEN OTKRIVA KAKVA STE OSOBA: Na kom prstu ga nosite, takav vam je karakter!

U međuvremenu, ovaj čovek na internetu poklanja verenički prsten bivše verenice.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA