Znate li ZAŠTO se muškarci stvarno boje uspešnih žena?

Ako ste snažni i nezavisni onda ćete verovatno imati problema da nađete pravu ljubav, jer će vas muškarci obilaziti u širokom luku. Kada čujete njihove razloge, sve će vam biti jasno

  • 14

Danas svaka žena mašta o tome da bude snažna i nezavisna. Međutim, one koje to postignu, često se žale da ne mogu da nađu partnera, jer svi beže od njih ili ako se zadrže previše su kruti i isprepadani.

Nećete verovati kakve su USPEŠNE ŽENE u krevetu

Ovo su 5 muških, najmračnijih seksualnih fantazija, koje vam ni u ludilu ne bi priznali!

Reklo bi se da su žene u situaciji da biraju da li žele da budu nezavisne i jake ili da imaju sigurnu i dobru ljubavnu vezu. Mnoge žene koje uspeju u poslovnom životu, često su zabrinute da li će naći pravu ljubav.

Istina je da se neki muškarci boje snažnih žena, ali njihovi razlozi će vas zapanjiti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nesigurni su

Lako je osećati sigurnost pored žene koja ne pokazuje ambicije, zato će nesigurni muškarci češće da odaberu upravo takvu ženu. To ne znači da morate smanjiti spustiti standarde i očekivanja koja imate za sebe, samo da morate pronaći muškarca koji je dovoljno siguran u sebe, da se zbog vaših ambicija ne oseća manje vrednim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Boje se da će delovati manje muževno

U današnjem svetu žene i dalje zarađuju manje od muškaraca, a u slučajevima kad to nije tako, muškarci se najčešće osećaju manje muževno. Ima i onih kojima to ne smeta, samo ih treba pronaći.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Strah ih je da će biti povređeni

Snažna i nezavisna žena zna šta želi, a isto tako zna šta ne želi. U očima nesigurnog muškarca, to može da bude biti loša osobina, pogotovo ako očekuje od žene da se slaže sa svim što on kaže i ako se boje da ne budu povređeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    26. mart 2016 | 15:11

    Po mom nekom skromnom iskustvu slabi muskarci se plase uspesnih zena. Ne zato sto su one uspesne vec sto su kao takve samouverene i dosta nezavisne. Takvi muskarci su sujetniji i oni te zene karakterisu kao bandoglave, neposlusne! Znaci samo muskarci koji vole bas da dominiraju u vezi imaju taj problem.

  • Aaa

    26. mart 2016 | 09:03

    Normalni muškarci se ne boje uspešnih i jakih žena,već ih priželjkuju,problem je što je takvih žena malo.

  • stvarno?

    26. mart 2016 | 08:21

    Ukoliko nemaju zajednichkih interesa i ne krene od pochetka da funkcionishe nikad nece ni funkcionisati. Nema veze ko je zspeshniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA