TERETANA, BIOSKOP, PLAŽA, PARK: Evo zašto ovo nisu mesta za seks!

Iako obožavate seksualne avanture van spavaće sobe, trebalo bi da povedete računa. Ne samo da mogu da vas uhvate u akciji, već to može da bude pogubno za vaše zdravlje

  • 0

Seks van spavaće sobe je uzbudljiv za sve parove, ali mikrobiolozi upozoravaju da nije uvek bezbedan za vaše zdravlje. Iako vas često pokrenu izazovi ili romantika, ponekad je najbolje da odložite svoju seksualnu želju.

 Žene, bacite bruseve! Oni vam samo prave probleme!

 Maženje je važnije od poljubaca i seksa

Ponekad treba da odolite porivima, jer mogu da budu jako loši za vaše seksualno zdravljepiše Index.

Svlačionica u teretani

Svlačionica u teretani možda zvuči uzbudljivo i često ste takvu akciju gledali i u raznim filmovima i serijama, ali pre svega se radi se o toplom i vlažnom okruženju, savršenom za razvoj bakterija. Većina ljudi ne bi mogla ni da pomisli da hoda bosa po svlačionici, a kamoli da izloži najintimnije delove tela bakterijama iz teretane.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bioskop

Ako lepljivi podovi nisu dovoljno upozorenje za vas, postoji nada se da će sledeće infotmacija da bude. Zapravo, seks u bioskopu i napetost koju on donosi, moze da bude i te kako uzbudljiv, ali činjenica je da se sedišta i rukohvati ne peru redovno, pa "akcijom" kada se svetla ugase rizikujete svoje zdravlje.

Foto-ilustarcija: sxc.hu/leocub, Profimedia Foto-ilustarcija: sxc.hu/leocub, Profimedia


Parkovi

Verovatno nikada niste imali priliku da vidite da se oprema na igralištima čisti. Klice gripa i raznih prehlada, ali i ljudske i životinjske fekalije, su sastavni deo parkova, što je dovoljno da odolite seksualnoj želji.

Foto: Profimedia/Mode Images Foto: Profimedia/Mode Images

Plaža

Zahvaljujući raznom smeću, kanalizaciji i izmetu ptica, plaže su prilično gadna površina za seks, iako najčešće zvuče kao vrlo romantična mesta. A ne treba da zaboravite na razne bube koje se tu nalaze.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA