4 sigurna znaka da vas taj momak MNOGO voli!

Ukoliko vas zaista voli, postoje stvari koje će uvek da učini za vas, bez bilo kakvog prigovora. Njegovo zadovoljstvo je vaše zadovoljstvo, a vi samo to treba da prihvatite

  • 4

Muškarcima treba mnogo više vremena da vas nazovu voljenom osobom, ali onog trenutka kad to postanete ništa ih neće sprečiti da vas zadrže pored sebe. Ako se vaš partner nije jasno izjasnio o svojim osećanjima, možete da ih prepoznate iz njegovih postupaka.

MUŠKARCI OTKRIVAJU: Evo kakve treba da budete ako hoćete da vas ZAPROSIMO!

Da li ste stvarno zaljubljeni ili je to samo dobar seks?

Ove stvari će muškarac da uradi samo za ženu koju stvarno voli, piše Index.

Ako vas voli on će vas slušati

Nećete više nikad imati osećaj kao da vas ne sluša, niti ćete primetiti da njegov pogled luta po prostoriji dok nešto pokušavate da mu kažete, jer vas on sada stvarno sluša. Njegova pažnja je fokusirana samo na vas i vaš razgovor. On shvata vrlo ozbiljno sve što imate da mu kažete, što ćete videti onda kada dođe njegov red za davanje saveta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako vas voli on će se svađati

Iako zvuči kontradiktorno, kad ima volju da se svađa sa vama to znači da mu je stalo, kao i da on vidi nešto što mu ne odgovara u vezi, ali želi da to popravi. Ovako posmatrano, svađanje je znak da on želi da ostane s vama i da želi da poradite na vašem odnosu, jer vas voli. Naravno, pritom se ne misli na konstantno svađanje i niske udarce, jer su to znakovi potpuno nezdrave veze.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Ako vas voli on će promeniti mišljenje

Muškarac, koji vezu vidi samo kao fizičku stvar, neće biti previše zainteresovan za vaše mišljenje i u praksi će stalno da vam kontrira, da bi bilo sve po njegovom. Muškarac koji voli i poštuje svoju partnerku, pokušaće da postigne kompromis s njom, jer je vidi kao ravnopravnu u vezi. Možda sa svojim partnerom nećete moći uvek da nađete kompromisno rešenje za problem, ali pokušajte da ne ignorišete njegovu zainteresovanost.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako vas voli on će sve učiniti za vas

Muškarac koji vas doživljava kao pravu ljubav, uvek zna koliko vas je teško našao i koliko vredite. Nema toga što on ne može da učini, ako ima podršku voljene žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    3. april 2016 | 12:52

    Bas tako ako mu nije stalo da se posvadja znaci da mu je sve svedno znaci nije spreman na resenje problema

  • Kikaa

    4. april 2016 | 14:33

    Tačno. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA