Primetio sam BUBULJICU na PENISU, a onda mi je lekar rekao da mora da ga ODSEČE!

Dok se tuširao, Dejv je primetio sumnjivu tačkicu na svom penisu. Par nedelja kasnije, lekari su mu saopštili užasne vesti...

  • 6

U aprilu 2014. godine, Dejv Harison (35) je bio već sedam meseci oženjeni čovek i mislio je da njegovu sreću ne može ništa da pokvari. Sve do jednog kobnog jutra kada je otišao da se istušira.

Ako napipate ovo na TESTISIMA, odmah se javite lekaru!

MUŠKARCI: Kad pročitate ovaj tekst i vidite sliku odmah ćete otići kod lekara da se pregledate (FOTO)

U jednom trenutku, primetio je tačkicu na svom polnom organu, ne veću od pet milimetara. S obzirom na to da je već imao kožnih problema, pomislio je da je u pitanju obična bubuljica i nije obraćao pažnju.

Međutim, kada ni nakon nekoliko nedelja izraslina nije splasnula, odlučio je da ode lekaru.

- Imao sam sreće što moj lekar nije pomislio da je to obična polna bradavica, već me je odmah uputio urologu. Iako mi je rekao da je malo verovatno da je ono najgore, kancer penisa u mojim godinama retko javlja, doktor je ipak odlučio da uradi biospiju. Kad su stigli nalazi, mislio sam da mi se ceo svet srušio – ispričao je Dejv za Daily Mail.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prema nekim podacima, rak na penisu uglavnom pogađa muškarce starije od 50 godina i zaosta je retko da ovu bolest dobije neko toliko mlad.


- Svakog dana mi je bilo sve gore i gore. Bubuljica je polako postala otvorena ranica. Imao utisak da sam počeo da trulim. Ubrzo više nisam mogao da nađem poziciju u kojoj me ništa ne boli – priseća se Dejv.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov Foto-ilustracija: Foter/abolotnov

U septembru, Dejvu su hirurzi uradili glansektomiju – operaciju uklanjanja dela tkiva penisa. U njegovom slučaju, to je bilo 5 santimetara.

- Nije laka pomisao ni na jednu operaciju, ali ja sam morao da se suočim sa tim da ću ostati bez pola muškosti. Da stvar bude gora, isekli su više nego što su pretpostavljali da će morati. Užasno mi je bilo teško kada sam to shvatio – kaže on.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Odmah nakon amputacije penisa, Dejv je imao i drugu operaciju. Ovog puta išao je kod plastičnog hirurga koji mu je od tkiva sa butine nadogradio polni organ.

- Iako sam bio srećan što više nemam rak i što me ništa ne boli, trebalo mi je dugo da se naviknem. Mesecima nisam hteo ni da ga pogledam – iskren je Dejv.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

U decembru su svi testovi pokazali da je ovaj momak konačno izlečen skroz i da se kancer nije preko limfnih čvorova raširio dublje u telo.

Na proleće su Dejv i njegova žena prvi put od dijagnoze imali seks.

- Imao sam užasnu tremu, ali morao sam da probam. Iako je moj penis sada znatno kraći nego pre, ispostavilo se da sve funkcioniše kako bi trebalo. Moja žena i ja se znamo od srednje škole, pa sam se vrlo lako oslobodio stida. Ona je divna i bila mi je ogromna podrška – ponosan je on.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dejv sada ima misiju da upozori i druge muškarce da reaguju na vreme čim primete neku promenu na svom penisu.

- Znam da vas je sramota da odete kod lekara, ali ne treba da vas bude. Ako se blagovremeno obratite za pomoć, ne samo da ćete ostati živi, već ćete ponovo moći da imate normalan seks! I još jedna stvar, to što je u pitanju izuzetno redak tumor, ne znači da i vama ne može da se desi da ga dobijete – poručuje Dejv.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Djoka

    9. april 2016 | 14:04

    Au brate,nedaj Boze nikome

  • Pera Kojot # 1

    11. april 2016 | 20:36

    Nedaj Boze nikom!

  • Komentar

    12. april 2016 | 01:33

    Joj majko mila. U mene ima nesto kao modro. A joj. I onako mi nije velik, a sta jos da ga prepravljaju. Odoh ja u iduci pon. doktoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA