BLAMAŽA U KREVETU: Ovo su najgore stvari koje mogu da vam se dese tokom seksa

Da li se i vama nekd desila ovakva situacija? Nadamo se da nije

  • 3

U trenucima strasti najviše strahujemo da nam ne zakaže potencija, a toga se posebno plaše muškarci. Međutim, postoje i druge situacije koje tokom seksa mogu i te kako da nas izblamiraju, kao što su gasovi, plakanje, povraćanje ...

Više od 2.500 Britanaca učestvovalo je u novom istraživanju u kojem su iskreno opisali sramotne trenutke koje bi najradije zaboravili, piše Net.hr.

Čak 63 odsto ispitanika je izjavilo kako im je najneprijatnije bilo kada ih je neko od članova porodice "uhvatio na delu", a to je ujedno i najčešći razlog koji ih je postideo.

Na vrhu liste srama kod žena su neočekivana menstruacija i gasovi dok su pospanost i plakanje, na vrhu liste kod muškaraca. Više od pola ispitanica koje su učestvovale u anketi, pustilo je gas tokom seksa, dok ih je 37 odsto imalo problem s iznenadnom menstruacijom. Na trećem mestu kod žena je nekontrolisano kikotanje, a slede povraćanje i nespretno korišćenje seks-igračaka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Neki se nasmejali, a neki odustali

Najčešća sramota koju doživeli muški ispitanici je ta da su zaspali usred akcije, dok ih je 21 odsto plakalo nakon nje. Oko 15 odsto ih je imalo problema zbog prostih reči koje su izgovarali tokom seksa, 11 odsto s preranom ejakulacijom, dok ih se 10 odsto suočilo s potpunim neuspehom u postizanju erekcije. Oko 32 odsto ispitanih osoba je izjavilo kako su ih takve situacije nasmejale i da su nastavili, dok ih se 38 odsto osećalo toliko loše da nisu mogli da nastave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA