Ako je samo PIPNETE po ovim tačkama poludeće od zadovoljstva

Znamo već koje su najvažnije erogene zone, ali žensko telo ih ima mnogo više, pa nije loše pozabaviti se i ovim delovima tela

  • 8

Kako je rekao slavni komičar Karlos Mencia, svaka žena zna kako uzbuditi i zadovoljiti muškarca, a taman kad muškarac nauči kako zadovoljiti ženu, s drugom mora da uči sve ispočetka.

 

Evo kakva vagina je poželjna za dobar orgazam!

 

Kako je naterati da se naježi, kako je naterati da izludi?

 

Poznato je da će vam se poći za rukom ako se usmerite na njene grudi,guzu i vaginu, ali ako tražite nešto novo, probajte nešto sasvim dugačije - prijatno ćete se iznenaditi efektom, piše VečernjiList.

 

Kosa

 

Odlazak kod frizera smiruje ženu. Pranje kose, nježno masiranje glave podiže raspoloženje. Zato lagano prolazite kroz njenu kosu i ne zaboravite da masirate vrat. Sigurno će joj trnci proći kroz telo.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Noge

 

Ako joj izmasirate stopala posle napornog dana, vaša je. Uzmite neko ulje za masažu ili bebi ulje i laganim pokretima pređite samo preko prstiju, zgloba. Nemojte zaboraviti unutrašnju stranu stopala.

 

Uši

 

Lagano grickanje i lizanje ušne školjke još je nešto što bi trebalo da stavite na spisak za predigru. Naravno tej potez možete da iskombinujete s prolaskom ruke kroz kosu.

 

Dlanovi

 

Mnogi koriste ruke samo kao alat, a zaboravljaju kako opuštajuće delovanje može da izazove lagano dodirivanje dlanova partnera. Isprepletite prste s njenim, lagano joj "pišite" po dlanu ja pokazaćete da ste nežna i pažljiva osoba. Osim toga, poželeće da vam se baci u zagrljaj i pre nego što biste posmislili. Ova tehnika je naročito efektna ako ste u vezi sa stidljivom devojkom i ne želite da odmah "navalite" na guzu ili grudi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hep.C

    26. april 2016 | 19:11

    Moja kad neće,džaba sve.

  • brrrrr

    26. april 2016 | 18:47

    43 godine zivim u neznanju i lizem zeni laktove za dzabe.hvala vam na ovim divnim savetima za koje svet nije cuo!

  • Dragana

    26. april 2016 | 20:50

    U kom veku smo mi ziveli kad za sve ovo do sada nismo culi a kamoli doziveli....bas vam hvala...divni ste.... :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA