Ako želite da znate da li imate mali ili veliki penis, evo koga treba da pitate

Statistike, istraživanja, stručnjaci... svi oni nemaju pojma šta je veliki, a šta mali penis. Evo ko zna i koga treba da pitate

  • 35

Prostitutka (23) iz Australije u obraćanju na društvenoj mreži Reddit, objasnila je šta smatra velikim, a šta malim penisom.

Ovom ulicom svaki muškarac na svetu želi da se prošeta. Evo i zašto (VIDEO)

- Ja sam seksualna radnica koja radi, više-manje, sve - započela je, a opisala je i trenutak kad ju je posetio muškarac s najvećim penisom koji je ikad videla.

- Bio je dugačak i debeo poput moje podlaktice i morala sam da ga odbijem. A jadni tip je briznuo u plač, jer ne može nikada da ima seks zbog veličine. Plus to što zbog veličine nikada ne može da postigne ni sasvim tvrdu erekciju - ispričala je. Objasnila je da malim penisima smatra mikropenise manje od pet centimetara dužine.

Foto-ilustracija: Foter/Dallas Krentzel Foto-ilustracija: Foter/Dallas Krentzel

Male, ali već normalne smatra one duge oko sedam, prosečni su joj oko 12 do 15, dok one preko 15 centimetara već smatra iznadprosečnim. Najzaposlenija je, naravno, u subotu i nedelju uveče, kad u okviru od šest sati ima između sedam i devet mušterija koje se zadržavaju po nekih pola sata, tako da u jednoj takvoj večeri zaradi do 3.000 dolara nakon oporezivanja.

Objasnila je i kako se našla u tom poslu.

- Bila sam pohotna, mlada i buntovna. Imala sam odlično vaspitanje, prekrasne roditelje, škole i slično. Tako da mi je ovo bio logičan nastavak priče, puno seksa u privatnosti, a još sam i plaćena - ispričala je. Njene su seksualne potrebe, time zadovoljene, ali joj nedostaju flertovi i posebno doživljaj seksa iz ljubavi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy


U bordelu u kojem radi, nastavila je, prosečna starost devojaka je 28 godina. Među njima ima onih koje su predivne, ima ih lepuškastih, a ima ih, kako je rekla, i onih za kojima se na ulici niko ne bi okrenuo. Međutim, uz malo donjeg veša u njenom bordelu i takva devojka može da postigne da joj se klanjaju i da dobro zarađuje. A zašto ima puno varanja u brakovima, objašnjava time što ljudi jednostavno ne umeju da se seksaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    28. april 2016 | 14:23

    Da se ne lazemo svaka zena masta o muskarcu koji ima veci penis....

  • Veseljak

    28. april 2016 | 22:11

    Nema losih samo treba znat upotrijebit svak bi nesto volio al nemaaa sta imas imas budi sretan samo da radi!!

  • Ja avgust

    29. april 2016 | 09:59

    Mislim da zene neznaju uopste dimenzije i ne razumiju se u centimetre samo lupaju otprilike znam iz iskustva u ostalom pitajte ih kad im pokazete alat kolikije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA