Imate paklene grčeve pre i za vreme menstruacije? Pomoću ovog aparata možete bukvalno da ISKLJUČITE bol! (FOTO) (VIDEO)

Da li uopšte možete da zamislite ciklus bez bolova? Postoji aparatić koji deluje kao dečija igračka, a u pitanju je lek protiv bolnih menstruacija, koji deluje po principu mini elektrošokova

  • 1

Sve žene će se složiti da su menstrualni grčevi prava noćna mora i da su spremne da probaju sve što postoji na tržištu da bi ih se otarasile. Sada imaju šansu da uz pomoć malog uređaja, koji se tek pojavio, napokon žive bez ovakvih bolova.

Ovo je šest saveta kako da skratite menstruaciju

Za mnoge žene MENSTRUACIJA je poput infarkta! Ali, nikog nije briga za to

Mnoge žene, koje imaju bole menstruacije, koristile su različite medikamente protiv bolova, ali i pomoćna sredstava iz oblasti alternativne medicine. Postoje oni dani kada ništa ne može da vam pomogne. Ipak, ova mala sprava mogla bi da bude rešenje za vas.

U pitanju je "Livia" uređaj, koji se stavi na stomak u predelu pojasa pantalona. Elektrode koje sadrži emituju elektro-pulsiranje ometaju nervne puteve koji šalju bol do mozga.

Foto: IndeGoGo/Livia Foto: IndeGoGo/Livia

- Naime, menstrualni bolovi se registruju tako što mišići u predelu stomaka šalju jake signale ka mozgu, gde se osvešćava količina bola koju osećate. Cilj "Livia" uređaja je da ometa te signale i da vaš mozak ne registruje na bol - ističe jedan od kreatora uređaja Čen Nekam.

Foto: IndeGoGo/Livia Foto: IndeGoGo/Livia


Osobe koje su isprobale uređaj tvrde da sada ne osećaju menstrualne tegobe i da mu je jedina "mana" to što je mnogo lako navići se na njega. Ističu i da može da se koristi i kada imate druge vrste smetnji, na primer bolove u leđima.

Foto: IndeGoGo/Livia Foto: IndeGoGo/Livia

Sajt IndieGoGo nudi mogućnost da ukoliko požurite uređaj nabavite za samo 85 dolara, dok će mu najniža cena na tržištu biti 149 dolara.

Pogledajte prezentaciju "livija" aparata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    3. maj 2016 | 14:41

    Jel ovo neka zajebancija??? Nista gluplje skoro ne procitah !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA