I muškarci imaju G-tačku! Evo kako da je stimulišete (VIDEO)

Stimulacija "muške G-tačke" je postala toliko popularna da su napravili i seks-igračku za to, ali verovatno vam se neće svideti

  • 6

Ako još niste čuli za P-tačku, evo prilike. Radi se o tački koja se nalazi u blizini prostate, međutim, način stimulacije ove muške erogene zone se neće svideti mnogim muškarcima.

Kako pronaći P-tačku?

P-tačku nije teško pronaći. Dovoljno je da laganim pokretima, pomoću prstiju, potražite prostatu koja je u vidu malog glatkog ispupčenja, odnosno mehura. P-tačkaje vrlo dostupna i stimuliše se laganim kružnim pokretima pomoću prstiju, a oni smeliji mogu da iskoriste i seks-igračke za stimulaciju.

Jedino što je po malo škakljivo u celoj priči je način stimulacije, s obzirom na to da se do prostate dolazi kroz anus. Baš zbog toga se na ovakav korak ne odlučuju mnogi parovi, odnosno muškarci, jer se ovaj čin povezuje sa homoseksualnošću. Međutim, ovakvo razmišljanje ne vodi ničemu, osim uskraćivanju jakih seksualnih užitaka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seks-igračke su ranije uglavnom bile pravljene tako da zadovolje nastrane perverznjake, usamljene žene i homoseksualce, jer je to bila najbrojnija klijentela seks-šopova širom sveta, ali sada, kad su mnogi heteroseksualni parovi počeli da ih posećuju i seks-igračke su poprimile drugi oblik. Tako sada imamo i igračku za stimulaciju P-tačke.

Funkcija prostate je proizvođenje spermatozoida, ali istovremeno može da posluži i kao izvor fantastičnog seksualnog užitka kod muškaraca baš zbog toga jer se nalazi na mestu gde se ukrštaju nervni putevi mozga i penisa. Zato, ukoliko poželite da izludite svog muškarca, jednostavan način na koji to možete da postignete je istovremena stimulacija penisa i P-tačke, odnosno prostate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAMOSTALNI CAR

    3. maj 2016 | 20:58

    Dal ste bre normalni?! Gde ide ovaj ludi svet...

  • ....♡....ivana

    4. maj 2016 | 14:50

    Momci, oslobodite se predrasuda...niste homo ako to uradite sa zenom koja vas lozi i koja zeli da vam priredi dodatno zadovoljstvo...Mene bi jako obradovalo da moj pristane...Ali je ,, zatucan,, kao i vecina...dok sam ja po pitanju sebe otvorena za razna eksperimentisanja....

  • galeb

    5. maj 2016 | 17:07

    Ovo je tacno! I najnormalnija stvar! Vodite racuna o higijeni,i uzivajte. Prst ili dva nista strasno...za jaci orgazam. Nisam gej ako neko misli da ovo gej pise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA