Pokakila sam se tokom orgazma, a nije bio analni seks. Devojka javno priznala svoj JEZIVI blam

Sigurno ste čuli za razne blamove u seksu, ali ovako nešto sigurno niste

  • 12

Mnogi od nas su, tokom seksa, doživeli poneku epizodu koju bi najradije zaboravili. Ali, takve stvari se događaju. Blogerka Elizabet Ajers-Kalahan je doživela nešto zaista neprijatno, ali je svoju "sramotu" odlučila da podeli s celim svetom na portalu "Your Tango".

Otkrila je, naime, kako se jednom ukakila tokom orgazma. I ne, nije se radilo o analnom već o klasičnom vaginalnom seksu.

Evo šta se dogodilo

Sa Krisom nije bila dugo u vezi, ali je bila totalno zaljubljena u njega i bili su, kako kaže, već pravi profesionalci u krevetu. Nisu imali loš početnički seks, već su se odmah našli i uživali u seksu. Vremenom je seks postao još bolji. Sve do tog trenutka.

Te večeri su nakon izlaska došli u njen stan oko tri sata ujutru. Iako je bila umorna, u njegovim očima je videla "onaj pogled" i odmah ga je zaskočila. Uživali su, a ona je bila potpuno opuštena. Možda i pomalo pijana, priznaje. Bez obzira na sve, ubrzo je doživela orgazam.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kada je i on bio blizu vrhunca, osetila je kao da ima potrebu da ode u WC, ali je odlučila da ga ne prekida, jer je zaista bio blizu. Onda je odjednom izveo nekakav potez kojim je pogodio direktno njenu G-tačku i doživela je još jedan orgazam... I to izuzetno snažan i intenzivan. Tada je osetila nešto čudno što što ju je odmah otreznilo. Ukakala se tokom orgazma.

Malo o Krisu...

Baš joj se jako sviđao. Čak je počela da razmišlja o njemu kao o "onom pravom". Bio je duhovit, ali ne na taj način da je sebe stavljao u centar pažnje. Bio je pametan, nenametljiv i imao je prilično dobru alatku. Što je još važnije, znao je kako da je koristi.

Lepo i pristojno se ophodio prema njenim roditeljima, spasio je i udomio mačku koja je imala nesreću i ostala bez jedne noge, a znao je i da promeni ulje u automobilu. To je bukvalno bio poslednji tip pred kojim je želela da joj se dogodi ovakvo sra*e i to u doslovnom smislu.


Kako spasiti stvar?

Ležala je i smišljala plan. To je bio njen stan, pa je nameravala da mu kaže da ode, jer mora rano ujutru da ustane zbog obaveza. Još malo bi ostala da leži u svom neredu, a kad bi se uverila da je otišao, promenila bi posteljinu i istuširala se.

Ali, plan nije uspeo jer je Kris bio jako osetljiv. Pomislio je da želi da ga ostavi i nije skrivao da je povređen. Ali ona je znala da mora da istraje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Da, ti jednostavno moraš otići - kazala mu je. Bio je slomljen.

- Da li treba neko da ti dođe ili tako nešto? - Pokušao je da se našali iako ga je to brinulo.

- Ne, samo ... želim da budem sama - kazala mu je.

- Sra*e! - Rekao je i počeo da se oblači.

Priznanje

Tada je počela da plače. Bila je umorna, još malo pijana i shvatila je da gubi muškarca koji joj se zaista sviđa. I to sve zbog toga što se ukakila tokom seksa. Nije bilo izlaza. Morala je da mu kaže šta se dogodilo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Kris! - Povikala je pre nego je on zatvorio ulazna vrata, pritom još uvek vlastitom zadnjicom skrivajući nered koji je napravila.

Okrenuo se.

- Moram da ti kažem nešto odvratno. Znam da ću ti se zbog toga zgaditi i da više nećeš toliko biti zagrejan za mene - rekla mu je.

Seo je oprezno i ona mu je priznala sve. On se nasmejao. I kao pravi gospodin, otišao je. Ali barem je znao joj se još uvek sviđa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA