Venčanica joj je izgorela u strahovitom požaru tik pred svadbu. A onda se desilo ČUDO (FOTO) (VIDEO)

Kad je vatra krenula da kulja, Eliza je mislila da je sve gotovo. U situaciji kad je važno izvući živu glavu, pa ko bi još mislio na venčanje? Ali, tu su se našli ljudi ogromnog srca

  • 0

Jeziva vatrena stihija koja je ovih dana pogodila kanadsku provinciju Alberta i dalje ne jenjava. Mnogi su ostali bez krova nad glavom i srećni su što su uopšte živi.

ALBERTA JE I DALJE U PAKLU, POŽAR ĆE GORETI MESECIMA: Proširio se na duplo veću teritoriju, vlada opšta panika! (FOTO)

Naručila je OVU seksi venčanicu preko interneta! A pogledajte ŠTA je dobila (FOTO)

U istoj, nimalo zavidnoj situaciji našla se i Eliza Buaseno, koja je za ovaj vikend planirala svoje veliko venčanje u Torontu, a onda je ostala bez svega. U požaru je izgoreo i butik u kojem je njena venčanica bila na prepravci.

Nakon što su evakuisani iz svog doma u u naselju Fort Mekmari, Eliza i njen verenik su odlučili da ništa ne stane na put njihovoj sreći i da se ipak venčaju, pa makar i u pozajmljenim ritama.

Foto: Instagram Foto: Instagram

Međutim, njen prijatelj, fotograf Alek Niri, nije želeo da dozvoli da Eliza nema svoje venčanje u belom iz snova. Na Fejsbuku, on je ispričao priču o ovo dvoje baksuznih mladenaca, a onda se desilo čudo.

Na stotine potpunih stranaca, što modnih dizajnera, što običnog sveta, javili su se Elizi s ponudom da joj poklone venčanicu.


- Kad najmanje očekujete, sa svih strana dobijete neverovatno mnogo ljubavi i podrške – izjavila je presrećna mlada koja će umesto medenog meseca da se priključi akciji obnove svog naselja stradalog u neopisivom požaru koji nikako da prestane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA