KAKVI PERVERZNJACI: Devojke otkrile kakve su sve BOLEŠTINE od njih momci tražili u SEKSU

Seksualne igrice više nisu tabu i zato ubrzo može da vam se desi da dobijete neki bezobrazan predlog za spavaću sobu. Ili, možda vam se to već dogodilo?

  • 17

Svi vole da eksperimentišu u seksu i da ostvaruju različite fantazije, ali ponekad cela egzibicija ume da ode predaleko. Kad se muškarac malo više opusti, onda žena može da očekuje da će da dobije veoma nepristojne seksualne ponude.

Ovo su 5 muških, najmračnijih seksualnih fantazija, koje vam ni u ludilu ne bi priznali!

SVI IMAMO SEKSUALNE FANTAZIJE: Evo koje su bolesne, a koje su normalne!

Muški i ženski pristup vezama je svakako različit, ali najveća razlika je u tome što devojke obično svoju "ludost ponosno nose", dok ona kod momaka "ispliva" na najbizarniji način.

Muška "seksualna ludost" uglavnom uključuje zahteve za neki oblik analnog seksa. A evo šta su još momci "mrtvi hladni" predlagali svojim devojkama, piše hrvatski portal Net.

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

"Zlatni tuš"

- Moj bivši je čitao "50 nijansi sive" i pitao me da li može da se popiški po meni pod tušem. Raskinuli smo nedugo posle toga. Baš je ludak - Ejmi (25).

On bi seks-trojku

- Bivši dečko me je pitao da li sam za seks-trojku samo 2 meseca posle početka veze. Treća osoba je trebalo da bude muškarac - Megan (24).


Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Tražio mi je da se izvinjavam umesto njega

- Bivši je bio jako mamuran i tražio mi je da nazovem njegovog šefa i da kažem da je bolestan, što sam i uradila - Sara (28)

Brza lova

- Zabavljala sam se s likom, ako to uopšte može da se nazove zabavljanjem, koji je na jednom dejtu pokušao da me uveri da mogu da zaradim 1.000 dolara na brzinu ako stavim gumenu masku na lice, budem gola i udaram druge žene po guzi pola sata. Ispostavilo se da je bio porno glumac - Morgan (26)

Foto-ilustracija: Foter/Mario Izquierdo Foto-ilustracija: Foter/Mario Izquierdo

Upitna seksualnost

- Jednom me je moj (heteroseksualni?) dečko pitao da mu pozajmim lak za kosu i kremu za lice. Takođe, voli da nosi moj donje veš u krevetu sve vreme. Još uvek sam u vezi s tim čudakom - Sju (24).

Narudžbina

- Dečko mi je tražio da isperem svoj anus. Jako dobro. Zbog toga da bi ga sutra mogao "pojesti" - Amanda (26).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Budi spremna

- Jednom sam imala dečka koji je govorio stvarno čudne stvari. Jednom mi je samo rekao: "Pripremi se jer ćemo za šest meseci da imamo analni seks" Ne znam zašto baš za šest meseci. Takođe, to nije bilo nešto što možeš samo da najaviš - Tori (32).

"Posao iz snova"

- Dečko mi je tražio da mu ližem anus dok je on na sve četiri - Kasandra (28).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nastrano i opasno

- Bivši me je pitao da li može da stavi staklenu pivsku bocu u mene i da li možemo da se igramo tako da on bude silovatelj, a ja žrtva - Kori (25).

Ljubomoran na alkohol

- Jednom je bivši tražio od mene da se istuširam nakon što sam izlazila sa prijateljima, jer nije mogao da podnese miris njihovih parfema. Nisam imala srca da mu kažem da je to miris votke - Karli (29).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Skupa zabava

- Moj dečko je hteo da isproba bacanje tanjira u IKEA-i poput frizbija. Bilo je to na početku naše veze, pa sam htela da ga impresioniram tako što sam mu se pridružila. "Zabava" je koštala 125 dolara - Džeki (26).

Propuštena prilika

- Bivši mi je jednom rekao da će, ako prestanem da pušim, da mi dopusti da ga poseksam dildom u guzu. Nažalost, raskinuli smo pre nego što sam uspela to da realizujem - Sejdi (31).

Šta je najbizarnije što je neko od vas tražio?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    10. maj 2016 | 09:38

    Zar su samo muskarci perverzni??? Ima devojaka koje su I perverznije od muskaraca....i one zahtevaju sve I svasta u krebetu...bolje im radi mašta... ;)

  • ZoKa

    11. maj 2016 | 14:02

    Jedne veceri u parku sedeli decko I ja na klupici...odjednom se oboje napalimo...sednem mu u krilo,zadignem malo haljinicu I zavrsimo posao... Jednom smo u vesarnici u jesnom kaficu na ves masini....ne biramo ni mesto ni vreme kad nam se hoce....o kolima da ne govorim

  • Marija

    11. maj 2016 | 11:53

    Moj dečko mi stalno drži prst u vagini. Recimo vozimo se autom i on mi ubaci prst. Šetamo parkom,pa mu kao sednem u krilo na klupi i on mi ga opet stavi. Nekako voli to,a i ja volim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA