Mislili ste da vaša dama nikad ne folira orgazam? Ne budite tako sigurni!

Ekipu časopisa za muškarce zanimalo je šta bi žene rekle, ako bi njihov muškarac posumnjao u autentičnost njihove "velike završnice" u krevetu

  • 12

Ako si žena, postoji velika šansa da si barem jednom u životu odglumila orgazam.

Bez obzira na razloge, vrlo je verovatno i kako si to odlučila da prećutiš partneru, kako mu ne bi povredila osećanja. Ili si možda skupila hrabrost i rekla mu?

Upravo to je zanimalo ekipu jednog poznatog časopisa za muškarce, koja je sprovela istraživanje na nešto više od 2.000 žena. Zapravo ih je zanimalo šta bi žene rekle, ako bi njihov muškarac posumnjao u autentičnost njihove "velike završnice" u krevetu.

Ako OVDE pipnete ženu, doživeće orgazam odmah!

Nimalo iznenađujuće, većina žena otkrila je kako bi lagala, odnosno prećutala istinu i kako bi rekle da su zadovoljene ili barem da su bile vrlo blizu orgazma.

Samo 27 posto žena otkrilo je kako bi partneru iskreno rekle kako je podbacio.

Ko češće glumi orgazam - muškarci ili žene?

Ali, ako spadaš u kategoriju žena koje ovo praktikuju, moramo da te upozorimo: stručnjaci otkrivaju da te takva gluma neće dovesti bliže zadovoljstvu, što drugim rečima znači da bi to trebalo da prestaneš da radiš, ako želiš da se nešto poboljša.


Iskrenost je uvek najbolja opcija...

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G A M B I N O

    10. maj 2016 | 21:23

    Sa dugom predigrom orgazam je zagarantovan!

  • Milo

    10. maj 2016 | 20:04

    Ne razumem zasto glume,ili ga imas ili ne,cemu gluma...

  • Sindi

    12. maj 2016 | 21:56

    Nije mi jasno zasto devojke glume da su dozive orgazam ako nisu. Ja jednostavno se ne pravim, ako jesam jesam ako ne Boze moj ima i drugog puta sledeceg... Nije smak sveta, sta dobijaju sto lazu svoje partnere? Ama nista bas!! :) pozzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA