DEKE OBJASNILE: Evo kako je to imati najboljeg ortaka 80 godina (FOTO) (VIDEO)

Na žalost, nisu sva prijateljstva dugotrajna. Pomislite na sve prijatelje koje ste imali i kako ste se udaljili tokom godina. Ali, to ne važi za Harvija i Edija

  • 1

Ako ste dovoljno srećni, pa imate najboljeg druga, onda znate da je prijateljstvo jedno od najvećih  darova života. Od internih šala pa do ramena za plakanje, pronaći ljude sa kojima istinski možete da se povežete, je nešto što ne iskuse svi.

Na žalost, nisu sva prijateljstva dugotrajna. Pomislite na sve prijatelje koje ste imali i kako ste se udaljili tokom godina. Ipak, ima među nama onih koji imaju drugare čitav život i za 50 godina od danas i dalje će uživati u društvu jedno drugog. To je ono što razdvaja prijatelje od najboljih prijatelja u životu.

PINGVIN SVAKE GODINE PREĐE 8.000 KILOMETARA da bi posetio čoveka koji ga je spasao! (VIDEO)

Za Harvija i Edija, dvojicu muškaraca u osamdesetim, san o prijateljstvu dugom čitav život se ostvario. Na prvi pogled postaje jasno da se njih dvojica vole kao braća. Iako nije baš najjasnije koliko su njih dvojica dugo prijatelji, ali ne treba mnogo da bi se uočilo da imaju posebnu vezu.

Otišao je na operaciju i nije video svog najboljeg drugara 8 dana, a onda su ga doveli u bolnicu (VIDEO)

Prava je šteta što neki ljudi povezuju starost sa mišlju da morate da budete usporeni, ali ova dvojica su dokaz da uz prave ljude kraj vas, nema ograničenja koliko dugo ćete uživati u životu. Svi bismo poželeli da budemo, u tim godinama, upola kul i jedinstveni kao Harvi i Edi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: littlethings.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    14. maj 2016 | 08:48

    Imati pravog,iskrenog prijatelja toliki niz godina je nesto najlepse...al'na zalost u kakvom drustvu mi zivimo to je kod nas retkost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA