Imala je SAMO analni seks i ostala TRUDNA! I lekari su šokirani

To se događa samo jednom u 50.000 rođenih – i normalno se hirurški leči stvaranjem tri odvojena kanala, kao i dva otvora – anusa i vagine

  • 20

Doktor Brajan Stiksner je urolog u Atlantik Sitiju i ispričao je jednu od najluđih priča ikada. Reč je o slučaju pacijentkinje sa retkim poremećajem zbog koga se njena bešika, vagina i rektum nisu potpuno razvili, pa je sve iz njenih creva, reproduktivnog i mokraćnog trakta izlazilo iz istog otvora.

Reč je o veoma retkom poremećaju, sa kojim se mali broj ljudi susretne: "malformacija briseva kloake". Do toga dolazi kada vrlo rano u trudnoći, rektum, uretra i vagina ne uspeju da se odvoje u različite kanale. Što znači da mokraća i izmet idu u zajednički kanal koji se otvara u perineum – gde se obično nalazi anus, ispričao je doktor.

Uleteo je u bolnicu urlajući od bolova, ono što su lekari videli u njegovom telu - potpuno ih je šokiralo!

To se događa samo u jednom u 50.000 rođenih – i normalno se hirurški leči stvaranjem tri odvojena kanala, kao i dva otvora – anusa i vagine.

Ali, operacija je pošla po zlu, možda zbog greške hirurga – ili možda upravo zbog načina na koji joj je telo reagovalo na traumu operacije – nastala je fistula.

IGRAJ SE SA MOJOM MACOM: Na sebi je imala samo peškir i rekla mu je da pipne njenu vaginu. Usledio je ŠOK (VIDEO)

To je abnormalna povezanost između organa i to je u slučaju ove žene značilo da joj je materica povezana s rektumom. Tako je svakog meseca, za vreme menstruacije krvarila iz anusa.

Foto-ilustracija: Foter/sean dreilinger Foto-ilustracija: Foter/sean dreilinger


Nekoliko godina kasnije, žena se pojavila na hitnoj gde je radio dr Stiksner. Bila je u drugom stanju.

- Pošto smo napravili hrpu rendgenskih snimaka, utvrdili smo da je zatrudnela analnim seksom, verovatno zato što nije bilo moguće dopreti do njene "slepe vagine" - rekao je doktor.

Da li i vi PIŠKITE PRE SEKSA? Evo zašto to ne bi trebalo da radite

Lekari su zaključili da bi bilo koji oblik prirodnog porođaja, recimo kroz rektum, bio nesiguran, pa su se odlučili na carski rez.

Foto-ilustracija: phalinn / Foter / Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0) Foto-ilustracija: phalinn / Foter / Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

- U ovoj bizarnoj, ali istinitoj priči nema nikakve pouke - zaključuje dr Stiksner, i dodaje:

- Osim da ne treba da verujete u priče da ne može da se zatrudni ako se seksate stojeći, da ne može da se zatrudni tokom menstruacije, a najpre – da ne može da se zatrudni analnim seksom.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mouse

    16. maj 2016 | 20:22

    Jos malo pa ce i "rucnim radom"zena moci da zatrudni:-)

  • damir

    17. maj 2016 | 11:17

    Ta beba ce da prevari babicu ona je čeka da izadje kroz vaginu a on izlazi kroz analni otvor

  • cika Paja

    17. maj 2016 | 14:49

    Da nije setala bosa po parketu mozda je od toga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA