HOROSKOP RAĐA GREŠNICE: Najperverznije žene rođene su u ova 3 znaka!

Njih nije briga šta će neko da pomisli ili kaže o njihovom ponašanju. One su horoskopske kraljice skandala!

  • 8

Žene su prevrtljive i definitvno su najbolji manipulatori na svetu. Sa njima ćete svakako da imate problema, ali ponekad horoskop može da vas zaštiti. Saznajte koje žene su najveće grešnice i biće vam lakše da na vreme odlučite da li ćete se upustiti u avanturu sa njima ili ne.

EROTSKI HOROSKOP: Evo kakav vas seks čeka na proleće!

KAKAV JE KOJI ZNAK U SEKSU: Vodolije su jako perverzne, Bikovi napaljeni, a Vage...

Niko nema pravo da osuđuje drugu osobu, naročito kada je u pitanju seks dvoje odraslih, koji se radosno upuštaju u avanturu u spavaćoj sobi.

Ali, čak i ako ste prilično liberalno nastrojeni, žene koje imaju ovakav karakter mogle bi da vas šokiraju, piše Besno pile.

Horoskop otkriva najveće grešnice, a one su mnogo gore i od muškaraca iz svog znaka. One se ne osvrću na društveno nametnute norme.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

OVAN

Osim ako nekim čudom partner uspe da isprati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona retko ostaje seksualno verna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane.


S jedne strane, ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je poslednji. To je ujedno i njen životni moto.

Za ženu Ovna se kaže kako je muška žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe nešto kao hobi, ili, tačnije, kao igra jurnjave, s obzirom na njenu takmičarsku prirodu. Kad muškarac prelako "padne", ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom. Jer ona je u duši veliki pustolov.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BLIZANCI

Ovoj ženi seksi pustolovina dođe kao životni začin. Neverovatno je sa kojom lakoćom ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Pre podne se prepušta divljim strastima sa tajanstvenim strancem, a popodne je toplo rame i uteha svom partneru. I u svemu tome ona daje sebe skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa, a možda i više. Jednog za grubu igru, drugog za nežno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za nešto što će već da smisli.

Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac ima zaista i verovatno nikada ni neće.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Žena ovog znaka je prava robinja ljubavi. Njoj je seks više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Sve u jednom. Muškarcu uvek daje celo srce i svaki deo tela. Kod nje nema zabranjenih zona. Za razliku od ostalih grešnica ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako se i ohladi. Tada već traži drugu priliku. I tom novom muškarcu će da hrli kao da je prvi put u životu zaljubljena i kao da nikad pre nije nikog volela.

Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima duša radoznalog deteta u telu pohotne boginje seksa. Zato ne razume sve te društvene stege, i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno. Sve njene veze i vezice su zato uvek duboko strasne, komplikovane, ali i neverovatno iskrene.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alicia

    7. jun 2016 | 14:05

    Gluposti...Ovan sam i nukad nisam varala niti prevarila decka, niti cu...a opet najbolja drugarica mi je Riba i vara svog vec besomucno godinama...jako su bitni podznak i ostale planete u natalnoj karti da bi se mogli pricati o tome ko je kakav

  • Lavmasaza

    8. jun 2016 | 02:19

    Imao sam jednu bliznakinju, brineta lepa ko lutka sa velikim grudima, ja se bavim fizioterapijom, dosao sam joj prvi put u stan da joj lecim nogu a zavrsili smo tako sto me je ona bukvalno skinula do gole koze. Posle mesec ipo zabavljanja me sutnula ne znam ni sam zasto. Kakva lujka!!!

  • Tantor

    8. jun 2016 | 21:33

    Moja zena je blizanac i nece da prizna sa koliko je muskaraca biila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA