HOROSKOP, SEKS I NARODNJACI: Da li ste u krevetu Bora Čorba ili Rade Jorović?

Horoskop otkriva da li vaš seks liči na neku narodnu ili zabavnu pesmu i koju! Pročitajte tumačenja i poslušajte pesme, pa uporedite

  • 0

Sigurno nikada niste pročitali ovakav horoskop. Svaki horoskopski znak ima poseban način na koji pristupa seksu, a taj način se ogleda u nekoj od poznatih narodnih ili zabavnih pesama. Pronađite i poslušajte svoju pesmu, pa uporedite koliko se slaže sa istinom.

www.astrousluge.com

Ovan - Plavi orkestar: “Lovac i košuta”

Za Ovnove je seks poput lova. Usmereni su na telesno izražavanje želja i pritom imaju energije za čitavu noć. U potrazi za potpunim zadovoljstvom ne plaše se da eksperimesašu, što od njihovih partnera iziskuje priličnu liberalnost. U seksu Ovnovi vole da budu dominantni, a u vezi osim erotike traže i mentalnu usklađenost. Kod pripadnika ovog vatrenog znaka sve ide bez ikakve predigre. Uzbuđuje ih dodirivanje kose i ljubljenje po čelu i obrazima.

Bik - Tap 011: “Dosadan dan ”

U seksu Bikovi su vrlo zahtevni. Iako su vrlo privlačni, pri prvom kontaktu drže se dosta rezervisano. Njima je predigra po pravilu najvažnija, što ponekad može da izludi njihove nestrpljive partnere i donese osećaj dosade, jer se sve ponavlja u nedogled. Kad su sami s partnerom Bikovi izražavaju vrlo snažnu seksualnost koja ne poznaje ograničenja. Bikove izuzetno uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata. Dakle, s njima nema iznenadjenja, sve je isto kao i juče.

Blizanci - Miroslav Ilić: “Pokidaću lance i katance”

Za Blizance seksualnost spaja um i telo, bez ikakvog mešanja onoga što nazivamo dušom. Njihovi partneri treba da budu vrlo vešti u ljubljenju i spremni za neprestano eksperimentiranje. Blizanci ne robuju bilo kakvim šablonama. Oni će jednako uživati u brzom seksu na zadnjem sedištu automobila, baš kao i u celovečernjem klasičnom provodu. Što različitije, to bolje. Blizance izuzetno uzbuđuju erotski razgovori i dodirivanje ruku i ramena. Dakle, nema tih prepreka u spavaćoj sobi kada su Blizanci u pitanju.

Rak - Rade Jorović: “Tiha voda ruši stene”

Seksualno druženje s Rakovima je poput laganog plesa. Uspete li pogoditi prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživeti beskonačno uživanje . Rakovi doživljavaju seks pre svega kao emocionalno iskustvo. Nakon što se pokrenu njihove emocije, pretvaraju se u vrlo strastvene i predane ljubavnike. Intuitivno osećaju sve što partner želi i jako se trude da ga usreće. Kod Rakova je izuzetno osetljivo područje grudi. Uzbuđuju ih i dugi francuski poljupci. Dakle, laganica koja ruši sve prepreke pred sobom.

Lav - Divlji andjeli: “Voli te tvoja zver”

Seks s Lavovima je prilično divlje iskustvo koje istovremeno pruža i veliku zabavu. Pripadnici ovog vatrenog znaka uvek su spremni za akciju te očekuju isti takav entuzijazam i od partnera. Vole da budu dominanti, ali s radošću pozdravljaju bilo kakav nov i zanimljiv predlog. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite uzbuditi Lava, počnite ljubljenjem leđa i nastavite erotskom masažom.


Devica - Riblja čorba: “Ti si savršenstvo bez mane”

Device su vrlo osjetljivi i nežni ljubavnici, tako da je za njih važno da pruže zadovoljstvo svojim partnerima. U duši oni su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja nastoje ispuniti svoje seksualne fantazije. Pripadnici ovog zemljanog znaka lako se nalaze u ulozi onih koji pomažu drugima da dostignu svoj vrhunac. Sramežljivi su i teško pokazuju svoje skrivene želje. Za njihove partnere dobro je da znaju da im se erogene zone nalaze u području stomaka.

Vaga - Hari Mata Hari: “Zavedi me”

Kao i kod svih vazdušnih znakova, tako se i kod Vaga središte seksualnosti nalazi u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, seks s njima može biti zaista divlje iskustvo. Traže uverljive i vešte partnere koji će ih sigurno dovesti do vrhunca. Vage obožavaju zavođenje i pritom veliku pažnju posvećuju predigri. Najzadovoljnije su ako zagrljaje prati i puno izgovorenih reči. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dela leđa i zadnjice.

Škorpija - Rokeri s Moravu: “Erotična zona”

Znak Škorpije u astrologiji vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Njegovi pripadnici nadaleko su poznati po svom hiperaktivnom libidu. U svakoj situaciju spremni su da pruže drugima seksualno zadovoljstvo, ali istovremeno i da prime zadovoljstvo. Škorpije obožavaju da smišljaju posebne koreografije. Kod njih sve mora biti iznad proseka. Njihove erogene zone nije teško naći jer se nalaze u području seksualnih organa.

Strelac - Pesme brigadira sa radnih akcija: “Da nam živi, živi rad “

Između vatrenih znakova Strelac je predvodnik kad je reč o seksualnosti. Za njegove pripadnike seks je pre svega dobra zabava i vrlo strastveno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Drugim rečima, Strelci su u svakom trenutku spremni za akciju u krevetu. Nisu nimalo sramežljivi i nastoje da ne robuju nikakvim šablonama. Oni će uvek smišljati nešto novo. Strelce najviše uzbuđuju nežni dodiri po bokovima i bedrima.

Jarac - Zana: “Dodirni mi kolena”

Iako na prvi pogled izgledaju sramežljivo i hladno, Jarčevi spadaju među najstrastvenije i seksualno najaktivnije ljubavnike. Za razliku od mnogih, oni se vrlo lako uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na one s kojima su u kontaktu. Jarčevi se potvrđuju kao vrlo stabilni, strastveni i izuzetno odani ljubavnici, koji vode računa o tome kako zadovoljiti partnera. Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko kolena.

Vodolija - Dženan Lončarević: “Pali me tvoje telo”

Za Vodolije seks nije samo strast i zabava. On je pre svega način kako svoj um povezuju sa srcem. Najsrećniji su kada uz vođenje ljubavi mogu s partnerom razmenjivati razmišljanja. Vodolije su znatiželjne, što ih tera na neprestano eksperimentisanje. Nastoje da budu iskreni, a to zahtevaju i od partnera. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Celo telo partnera za njih je jedan veliki eksperiment.

Ribe - Poslednja igra leptira: “Nemoj da me nerviraš”

Kao i sve ostalo u njihovim životima, za Ribe je seks nerazdvojiv od emocija. Pritom su pripadnici ovog vodenog znaka vrlo senzualni i kreativni ljubavnici. Snažnu maštovitost iskazuju i u krevetu koji postaje mesto najčudesnijih igara. Ribe jako veseli kad mogu da usreće partnere i pritom daju sve od sebe. Njihova poslovična sramežljivost je samo foliranje u ovom slučaju. Dakle, uvek moraju da odglume kako ih je sramota i to partnera može užasno živcirati. Erogene zone Riba smeštene su u području stopala.

Astrolog Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA