NAJBOLJI SIN NA SVETU IZNENADIO RODITELJE NA GODIŠNJICU: Na ovo niko ne bi ostao ravnodušan! (FOTO) (VIDEO)

Džo i Beverli Smit imali su plymouth kabriolet koji su prodali kada je on otišao na ratište u Koreju i tog auta su se uvek sećali sa setom

  • 2

Džo i Beverli Smit bili su ponosni vlasnici Plymouth kabrioleta iz 1948. godine sve dok ga nisu prodali kada je Džo otišao na ratište u Koreju.

Tokom godina, par je s nostalgijom govorio o svom autu i o lepim uspomenama koje su ih vezale za njega, piše Little Things. Iako se njihov sin Džoel nije sećao limenog ljubimca, slušajući priče i on je postao sentimentalan po tom pitanju.

U vreme kada su Džo i Beverli planirali proslavu 60-te godišnjice braka, neko u porodici je pronašao stare fotografije njihovog venčanja. Bio je tu i Plymouth Convertible kojim su mladenci otputovali na medeni mesec.

Kupila je auto na aukciji napuštenih vozila, ali nije mogla ni da nasluti da je unutra nešto OVAKO MORBIDNO! (VIDEO)

Džoel je želeo da iznenadi roditelje i da im pokloni isti takav automobil. Ubrzo je naišao na problem. Naime, bila su samo četiri takva automobila. Dva su prodata, a jedan je bio u muzeju.

OVO JE PRAVI MONSTRUM: Njega bi voleo da ima svaki muškarac! (VIDEO)

Ali Džoel je pronašao četvrti. Kupio ga je, "doterao" i odlučio da pripremi veliko iznenađenje svojim roditeljima u čemu je na kraju i uspeo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA