SEKSI HOROSKOP: Ovnice su živa vatra, Račice ne znaju šta je dosta, a Jarčice...

Zavirite u skriveni svet ženske seksualnosti i saznajte kakva je u seksu baš ona koja vas privlači. Samo treba da znate kog je znaka

  • 4

Horoskop može da otkrije sve, samo je pitanje šta želite da vidite. Ako vas zanima kakav je ko u seksu i to može da se vidi. Saznajte kakve su žene u krevetu, prema horoskopskim znacima.

www.astrousluge.com

OVAN

Ona je vatrena, svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Često je sama inicijator seksualnih odnosa. Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose.

BIK

Njeni seksualni nagoni su veoma jaki, ali oni podrazumevaju i romantiku, kao u starim holivudskim filmovima. Dugi pogledi u oči propraćeni adekvatnim rečima opustiće je dovoljno da vam dozvoli da je upoznate u potpunosti.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Teško se zaljubljuju, stav prema seksu se kod njih menja tek u zrelijim godinama života, ali kako one u sebi sadrže dva principa, muški i ženski, budite spremni na brze promene raspoloženja i stavova. Veoma su nežne ljubavnice, erogena zona su im najčešće ruke i ramena.

RAK

Najosetljiviji horoskopski znak, njena senzibilnost se veoma jasno manifestuje, kako u ljubavi tako i u seksu. Nešto kasnije postaju zreli u odnosu na svoju generaciju, ali kada jednom osete čari seksa, ne dozvoljavaju sebi velike pauze.

LAV

Njoj mora sve da bude po volji, ako želite da je zadovoljite, pre svega morate imati čime. Pri tom mislimo i na materijalne kvalitete, a ne samo one rođenjem vam date. Voli upadljive, posebne, nesvakidašnje tipove muškaraca.


Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Glumi čednu osobu ne bi li se uklopila u svoj horoskopski znak, koji je jedan od najpromiskuitetnijih znakova. Ona voli seks u kadi, šumarku, udobnom krevetu, svakom skrivenom mestu. Potrebno je jedino da vi budete taj srećnik koji je inspiriše.

VAGA

Teško joj je odoleti, jer zaista spada među najžešće znake zodijaka. Voli da izvodi striptiz za svog partera, a vi ćete u tome sigurno uživati, posebno jer ona obožava izazovni donji veš.

ŠKORPIJA

Pola sata milovanja ruku i svet erotskih zadovoljstava je vaš, a ona je jedna od najboljih ljubavnica u astrologiji, otvorena za sve predloge i mogućnosti koje su vam pristupačne. Da bi ostala samo vaša, seks uvek mora savršeno da funkcioniše.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Ne vole mnogo da razgovaraju o seksu, ali vole da istražuju, spremne su na svaku pozu iz „Kama sutre“, samo ako procene da je partner u dobroj fizičkoj kondiciji. Imaju veoma otvoren pristup seksu i seksualnosti.

JARAC

Uvek zna šta želi i kako to da postigne. Mada je često sitna i deluje veoma krhko, jaka je i spremna na sve da ostvari svoj cilj. Voli seks, a vitezovi i vino su zbog njih izmišljeni.

VODOLIJA

Njoj nimalo ne smeta što se razlikuje od drugih, naprotiv, to često potencira. U seksu je veoma slobodna, moglo bi se reći perverzna, spremna je da proba sve o čemu je nekada čula, a da dovodi do vrhunskog seksualnog zadovoljstva.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Rado se teše prolaznim seksualnim avanturama i to im pomaže da prebole prethodno bolno iskustvo. One zapravo traže čoveka koga će voleti do kraja svog života i sa kojim će moći da ostvare sve svoje seksualne fantazije. Stiču veliku mudrost u odnosima tokom života.

Astrolog: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA