Evo šta će vam koji horoskopski znak reći posle seksa!

Ako niste sigurni šta je muškarac s kojim ste upravo imali seks u horoskopu, razotkriće vas njegove reči, ali i ponašanje nakon vođenja ljubavi

  • 1

Svaki muškarac drugačije doživljava seks, a i svako će posle seksa reći nešto drugo svojoj partnerki. Prema horoskopskom znaku, može se pretpostaviti koja bi to rečenica mogla biti.

www.astrousluge.com

OVAN

Ovo je bilo dobro kao uvod. Hoćemo li ponovo ili da prezalogajimo koji sendvič pre “drugog poluvremena“. Šta ne možeš više. Bolje da smo gledali neki film duže bi trajalo zadovoljstvo.

BIK

Ima li nešto slatko u kući čokolada, keks... bilo šta. Ako nema može i ostatak nekog džema ili pekmeza. Kako mi se jedne nešto slatko ne mogu ti objasniti. Tuširanje bi bila prava stvar posle svega. Nadam se da ima tople vode u bojleru.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Moram uključiti mobilni telefon samo na minut da vidim da li me je zvao neko od kolega. Ne ljutiš se? Najbolja si na svetu. Da li si ovakva uvek ili sam te ja inspirisao.

RAK

Nadam se da ovo nije bilo sve što si imala da mi pokažeš. Ja sam dosta toga spremio kao iznenađenje ove večeri. Hoćeš li da vidiš još jednu novu pozu. Nadam se da nismo napravili bebu. Ako jesmo ubiću se.

LAV

Priznaj, da li ti je ikada bilo ovako lepo kao sada. Ali, budi iskrena i ne laži me. Pusti mi pornić još uvek sam u kondiciji.


Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Imaš li još uvek one čipkaste čarape s kojima si me zavela kad smo se upoznali. Hajde da malo prošetamo posle ovoga. Važi!

VAGA

Sledeći put ovo radimo kod mene u stanu. Imam starinsko babino ogledalo koje me strahovito inspiriše u spavaćoj sobi. Promeni posteljnu vidi koliko smo se oznojili kao da smo kopali u rudniku.

ŠKORPIJA

Sledeći put kada kreneš da me grebeš po ledjima ja ustajem i odlazim. Nisam došao da se tučemo. Ja imam ime, ne zovem se “to,to, tako, tako”

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Nemoj sada da izvodiš pogrešne zaključke. Još uvek smo samo drugovi. Moram da idem. Zadržao sam se i previše kod tebe.

JARAC

Pusti neki film. Samo nemoj horor molim te. Koliko su tanki zidovi u tvom stanu? Ne bih voleo da mi se smeju kada izadjem iz stana.

VODOLIJA

Mogla bi malo da smršaš. Mislim svidjaš mi se i ovakva, ali… Ugasi svetlo makar na pet minuta.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Ne mogu da verujem da smo sve radili pred otvorenim prozorom. Da smo bar zavese navukli. Hladno mi je na nogama. Dodaj mi čarape.

Astrolog: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fap masina

    22. jun 2016 | 13:51

    Kao horoskopski znak ovan slazem se sa ovom konstatacijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA