≫ 

Oblik usne otkriva mnogo o njenom orgazmu

Ko bi rekao da oblik usana može da otkrije toliko o njenom orgazmu

  • 14

Približite se ogledalu i pogledajte područje između svoje gornje usne i nosa, koje ih spaja, i koje je poznato pod nazivom filtrum.

Neposredno ispod dna filtruma, u centru vaše gornje usne, postoji mali deo, koji naučnici nazivaju tuberkulum, prenosi Index.

Upravo za taj mali deo je otkriveno da može imati mnogo veze sa ženskim orgazmom.

Naime, jedno nedavno istraživanje pokazalo da je za žene s većim tuberkulumom, odnosno više istaknutom kvržicom, verovatnije da će doživeti orgazam, nego one kojima je taj deo manje istaknut.

To bi moglo zvučati čudno, ali s druge strane, stotinama godina se povlači korelacija između usana na ženskom licu i stidnih usana pa to možda i nije toliko čudno, kako ste pomislili na prvu.

Istraživanje je sprovedeno na 1.000 ispitanika i iako je ono malo naučnici ističu kako je to tek početak. Sada im preostaje detaljnije istražiti vezu između usana i orgazama...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-)

    1. jul 2016 | 22:31

    Nekada su se naučnici bavili istraživanjem. Da su ovo i malo naucnici znali bi na osnovu anatomije čovjeka da tuberkulum nema nikakve nikakve veze sa manjim ili većim zadovoljstvom. Bolje da se novac od ovakvih i sličnih nebuloznih istraživanja usmjeri na istraživanje recimo neke bolesti.

  • Majj

    1. jul 2016 | 22:40

    Teško je to ispitati kod nas kad sve devojke imaju neke filere i silikone

  • made in great britain

    2. jul 2016 | 09:20

    Ja preko donjih usana procenim bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA