NE UZBUĐUJE NJEGA SAMO ORALNI SEKS: Evo šta sve možete da mu uradite u spavaćoj sobi, da potpuno poludi za vama!

Ako želite malo da začinite svoj seksualni život, ubacite u svakodnevicu suptilne i vrlo senzualne stvari koje će vašeg dragog raspametiti

  • 16

Pogrešno je verovati kako muškarce seksualno uzbuđuju samo konkretne radnje kao što je, na primer, oralni seks.

Postoje i vrlo suptilne situacije koje ih mogu toliko uzbuditi da će zaboraviti na sve, možda čak i na fudbal, piše 24sata.hr

Mali trik da smuvate SVAKOG muškarca!

Ovde je 10 saveta - pokušajte, ko zna, možda se vrlo prijatno iznenadite:

1. Dobro, pogled na haltere i seksi rublje verovatno ne treba posebno isticati jer to je već poznato kao odličan afrodizijak. Ali, poigrajte se malo i, recimo, čistite kuću ili peglajte samo u izazovnom vešu.

2. Muškarcima je vrlo seksi kad žene dodiruju njihove mišiće i čude se koliko su veliki i čvrsti. Tako se osećaju još muževnijima, a tada im je i seksualni nagon jači.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Masirajte mu ponekad stopala i poigrajte se malo s prsima na nogama. Pa krenite lagano i senzualno češkati mu noge tako da slučajno završite u unutrašnjosti njegovih butina. Masaža dlanova, lagana i senzualna, sigurno ga neće ostaviti ravnodušnim. A uživaće i ako mu noktima prolazite po podlaktici.


4. Uhvatite ga "onako usput" za zadnjicu dok prolazite kraj njega i prokomentarišite koliko je seksi.

5. Mnogi muškarci naježe se od zadovoljstva kad im partnerka prstima prolazi kroz kosu i lagano, polako masira glavu i vrat.

6. Idete zajedno negde, možda u bioskop ili restoran? "Slučajno" zaboravite da obučete gaćice i to mu dajte do znanja. Ovo muškarce jako uzbuđuje.

Foto: Tumblr.com Foto: Tumblr.com

7. Usta su osetljivo područje kod muškaraca, odraz je njihove muževnosti i jako im je uzbudljivo kad im žene dodiruju taj deo tela, bilo prstima bilo usnama - najbolje je i jedno i drugo u isto vreme.

8. Pogled na ženu koja uživa vrlo je uzbudljiv, stoga ne skrivajte svoje osećaje već se opustite i pokazujte ih - pre, tokom i nakon seksa.

9. Ne zatvarajte vrata dok se tuširate ili kupate. Muškarci obožavaju posmatrati partnerku dok je kompletno gola i mokra.

10. Verovatno ne postoji muškarac koji svoju devojku ne bi voleo da posmatra dok kuva potpuno gola, samo s keceljom na sebi. Pa, ako želite malo začiniti svoj seksualni život - priuštite mu povremeno to zadovoljstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    5. jul 2016 | 05:38

    Moja zena bi se pre odrekla i mene i najrodjenijih nego da izadje u restoran bez gacica...

  • sto vise

    5. jul 2016 | 16:33

    Ovakvih tekstova za zene. Vecina ih se boze me prosti samo izvali na krevet ko mrtva kobila

  • Deki congo

    5. jul 2016 | 15:47

    Ufff kako ih ljulja ova crnka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA