≫ 

Pogledajte kako KUCA SRCE momka koji UPRAVO prosi svoju devojku, ali BUKVALNO (VIDEO)

Prosidba je za muškarce jedna od većih životnih trauma, što nije nikakva tajna. A sada možete da saznate kako njihov organizam reaguje na to

  • 0

Nisu samo žene ushićene kada je prosidba u pitanju, već i muškarci. Kod njih uzbuđenje traje još duže, jer oni osmišljavaju kako da realizuju jednu od bitnijih odluja u životu, ali i iščekuju ishod ispunjeni tremom, bez obzira koliko su sigurni u partnerkinu ljubav.

PAŠĆETE NA NOS: Da li je ovo najneverovatnija prosidba koju ste videli? (VIDEO)

Bili su najlepši par u školi, a zbog onoga što joj je uradio na apsolventskoj večeri, zamalo da pozovu Hitnu pomoć (VIDEO)

Zahvaljujući merenju otkucaja srca jednog mladica, sve devojke sada imaju priliku da vide šta se to dešava sa srcem muškarca, koji planira da ih zaprosi, piše Klix.

Naime, jedan od korisnika društvene mreže Reddit, nosio je uređaj za merenje otkucaja srca, pre nego što je zaprosio svoju devojku.

Njihov izlazak od 40 minuta, koji je u video snimku skraćen na svega 90 sekundi, pokazao je kako je mladiću srce u toku šetnje kucalo od 80 do 90 otkucaja u minuti.

Nakon što su uzeli sladoled otkucaji su se smanjili na oko 80 po minuti, da bi ponovo naglo počeli da rastu u trenutku kada je ponovio prosidbeno pitanje u svojoj glavi i to čak do 130 otkucaja.

U trenutku dok je prosio svoju devojku, srce mu je "lupalo" intenzitetom od oko 113 otkucaja, da bi ubrzo posle njenog pristanka smanjilo svoj rad na 80 otkucaja u minuti.


Da li je potreba da gricnemo voljenu osobu zdrava ili sa nama nešto nije kako treba da bude? Ovaj video objašnjava šta se krije iza preteranog izliva nežnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA