≫ 

Ljubavnica njenog muža joj je poslala pismo! Evo šta joj je ona odgovorila

22. maj 2015. godine je dan koji Karli Mare nikada neće moći da zaboravi

  • 6

Prevara je nažalost postala uobičajena stvar za mnoge brakove. Ono što još uvek začuđuje je kada ljubavnica i žena reše da porazgovaraju.

JAVNO SE ZAHVALILA LJUBAVNICI SVOG DEČKA: Hvala ti što si me bacila na kolena!

ISPOVEST PREVARENOG PRELJUBNIKA: Bio sam joj devet godina ljubavnik, a onda je našla novog dečka

Supruga Karli Mare (31) iz Australije ostala je slomljena posle saznanja da je suprug vara. O svemu tome je obavestila upravo njegova ljubavnica, i to tako što joj je otkrila detalje njihove afere.

- Dan 22. maj 2015. godine nikada neću moći da zaboravim - rekla je Mare za Daily Mail, a prenosi Večernji list.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Počeli smo da izlazimo 2005. godine, a venčali se 2011. Naša devojčica se rodila 2013. godine, a za aferu sam saznala kada je ona imala dve godine - priča razočarana supruga.

Godinu dana kasnije uzvratila je ljubavnici pismom iz svoje perspektive.


- Pre godinu dana poslala si mi mejl koji je drastično uticao na živote nekoliko ljudi - moj, mog supruga, ćerke, naših roditelja i porodice, naših prijatelja. Detaljima koje si otkrila kao da si upravo i htela da naneseš bol. Znala si šta jedna supruga tačno treba da čuje kako se nikada više ne bi pomirila sa svojim mužem i to si i uradila. Zadavala si udarac za udarcem. Ponekad se pitam da li je pokušavao da pronađe ono što je kod mene izgubio. Nekada sam bila slatka plavuša u kratkoj suknji, radila u njegovom najdražem kafiću. Deset godina kasnije postala sam majka u trenerci sa pokojom sedom i podočnjacima, jer sam celu noć bila uz bolesno dete - napisala je  žena, koja je u vreme afere bila domaćica i vodila brigu o deci.

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / imaginerymajestic Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / imaginerymajestic

-Moj suprug je često bio odsutan zbog posla, ali uvek se vraćao kući za vikend. Osećala sam se užasno, jer nije mogao da bude uz našu ćerku. Bilo nam je teško da se prilagodimo roditeljstvu. Nismo planirali trudnoću tako brzo, ali nadala sam se da će više biti uz mene - priznaje Karli.

- Znala sam da se udaljava od mene, osećala sam da je po povratku kući često bezvoljan ili razdražljiv. Želela sam se ponovo povežem sa njim, pa sam predložila odlazak na savetovanje. Posle nekoliko meseci se složio s time, pa smo počeli ponovo da budemo stari mi. Ali onda sam saznala za aferu. On ju je prekinuo, ali njegova ljubavnica je odlučila da otkrije svaki detalj njihovog odnosa - priča Mare.

- Znala je za mene od prvog dana i nadala se da će jednom da ostavi svoju porodicu zbog nje. Verujem da je bila slomljena kada se to nije dogodilo. Pismo sam napisala za sebe, a ne za nju. Napravila je užasnu stvar, ali i ona je ipak samo osoba koja se zaljubila u nekog potpuno pogrešnog za nju. Kome se to nije dogodilo? - završava priču Karli.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pogledajte kakvo je stanje brakova u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soci

    20. jul 2016 | 21:27

    Da...za sve je kriva ljubavnica a muz jadnicak... Sta je bre sa vama ljudi, trebalo bi pismo da posalje njemu ON je kriv!

  • The Spatula

    20. jul 2016 | 17:54

    Musko moze biti svasta... I svinja i djubre... Ali zensko sto ume da se sroza....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA